Perrit | hosted online software | Outlook 2003

Outlook 2003

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > E-mail > Outlook 2003
Outlook 2003

Hieronder vindt u de configuratie van een popbox in Outlook 2003.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Open Outlook 2003.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Klik op Tools of Extra en kies vervolgens voor E-mail Accounts.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Kies in dit venster voor Add a new e-mail account of Een nieuwe e-mailaccount toevoegen en klik op Next of Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Zet een vinkje voor POP3 en kies Next of Volgende.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook 2003
Perrit Outlook 2003