Perrit | hosted online software | Outlook Express 5.5

Outlook Express 5.5

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > E-mail > Outlook Express 5.5
Outlook Express 5.5

Hieronder vindt u de configuratie van een popbox bij de engelstalige Outlook Express 5.5

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Start Outlook Express op.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op 'Tools' en vervolgens 'Accounts'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op tabblad 'Mail', vervolgens op 'Add' en daarna op 'Mail...'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul de naam in behorende bij deze popbox en klik op 'Next'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies voor 'I already have an e-mail address that I'd like to use.'. Vul uw gebruikersnaam, of één van de andere emailadressen die op uw popbox binnenkomt als emailalias of mailforwarding, als volledige emailadres in waar nu 'name@domain.tld' staat. Klik vervolgens op 'Next'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies voor 'My incoming mail server is a POP3 server.' en vul vervolgens bij 'Incoming mail' als 'Outgoing mail' mail.pagenic.nl zoals getoond in. Klik vervolgens op 'Next'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul uw gebruikersnaam als volledige emailadres in bij 'Account name' waar nu 'mail@domain.tld' staat. Vul uw wachtwoord in bij 'Password' en vink 'Remember password' aan als dat nog niet het geval is. Klik vervolgens op 'Next'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op 'Finish' om de wizard af te sluiten, hierna volgen nog enkele toevoegingen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Selecteer het nieuw toegevoegde mailaccount en klik op 'Properties'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op het tabblad 'Servers'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vink hier bij 'Outgoing Mail Server' de optie 'My server requires authentication' aan en klik vervolgens op 'Settings'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Selecteer 'Use same settings as my incoming mail server' en klik op 'OK' en kies voor het tabblad 'Advanced'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Wijzig bij 'Server Port Numbers' het veld 'Outgoing mail (SMTP)' van '25' naar '2525'.
Verplaats de schuifbalk bij 'Server Timeouts' zodat deze op '2.5 minute' staat.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op 'Close'. U kunt nu gebruik maken van uw popbox.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook Express 5.5
Perrit Outlook Express 5.5