Perrit | hosted online software | Outlook Express 6.0

Outlook Express 6.0

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > E-mail > Outlook Express 6.0

Outlook Express 6.0

Hieronder vindt u de configuratie van een popbox bij de Nederlandstalige Outlook Express 6.0.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Start Outlook Express op.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op 'Extra' en vervolgens 'Accounts'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op tabblad 'E-mail', vervolgens op 'Toevoegen' en 'Mail...'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul de naam in die bij deze popbox hoort en klik op 'volgende'

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul uw e-mailadres in waar nu 'naam@domein.tld' staat.
Klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies voor 'Het servertype voor inkomende e-mail is een POP3 server.' Vul vervolgens bij zowel 'Inkomende mail' als 'Uitgaande mail' mail.perrit.nl zoals getoond is.
Klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul uw gebruikersnaam als volledige emailadres in bij 'Account naam' waar nu 'naam@domein.tld' staat. Vul uw wachtwoord in bij 'Wachtwoord' en vink 'Remember password' aan als dat nog niet het geval is. Klik vervolgens op 'Next'.

Klik in het daaropvolgende scherm op 'Finish' om de wizard af te sluiten, hierna volgen nog enkele toevoegingen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Selecteer het nieuw toegevoegde mailaccount 'mail.perrit.nl' en klik op 'Eigenschappen'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op het tabblad 'Servers'. Vink hier bij 'Server voor inkomende e-mail' de optie 'Voor deze server is verificatie vereist' aan en klik vervolgens op 'Instellingen'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Selecteer 'De instellingen van de server voor inkomende e-mail gebruiker' en klik op 'OK' en kies vervolgens voor het tabblad 'Advanced'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Wijzig bij 'Geavanceerd' het veld 'Uitgaande e-mail (SMTP)' van '25' naar '2525'. Verplaats vervolgens de schuifbalk bij 'Time-outs van de Server' zodat deze op '2.5 minuten' staat.
Klik op 'OK'.

Klik in het daaropvolgende scherm op 'Close'.
U kunt nu gebruik maken van uw popbox.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook Express 6.0
Perrit Outlook Express 6.0