Perrit | hosted online software | Hosted Exchange 2003

Hosted Exchange 2003

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003

Microsoft® Hosted Exchange

Wanneer u gebruik maakt van Perrit | Hosted Exchange, dan kunt u eenvoudig via het web, Outlook 2007/2010 of mobiele apparaten zoals een Smartphone, toegang krijgen tot uw E-mail, agenda, taken en contactpersonen.

Om u te voorzien van de juiste instellingen kunt u hieronder een keuze maken.

Microsoft Outlook
-  Outlook 2003 instellingen
-  Outlook 2007 instellingen
Windows Mobile
-  Pocket PC/ MDA/ PDA instellingen
-  SmartPhone/ SDA instellingen
Entourage voor Mac
-  Entourage voor de Mac instellingen
Outlook Web Access
-  Outlook Web Access (OWA)

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze Supportdesk.
0 product(en)

Totaal € 0,00 per maand

Totaal € 0,00 eenmalig

Naar kassa

Producten Voor U!
Vanaf € 14,95per gebruiker per maand.
<p>SharePoint Server is dé tool voor het opzetten van een intranet of extranet voor jouw organisatie. Deel documenten en status updates. Zoek naar de juiste expertise binnen je organisatie. Automatiseer bedrijfsprocessen. Zoek, vind en orden belangrijke informatie snel dankzij rijke metadata. </p>

SharePoint Server 2013 & 2016

SharePoint Server is dé tool voor het opzetten van een intranet of extranet voor jouw organisatie. Deel documenten en status updates. Zoek naar de juiste expertise binnen je organisatie. Automatiseer bedrijfsprocessen. Zoek, vind en orden belangrijke informatie snel dankzij rijke metadata.

Vanaf € 7,50per gebruiker per maand.
Altijd,overal en op elk platform uw mail,agenda en contactgegevens beschikbaar en eenvoudig te delen met uw collega's!
Hosted Exchange Altijd,overal en op elk platform uw mail,agenda en contactgegevens beschikbaar en eenvoudig te delen met uw collega's!
Vanaf € 3,95per gebruiker per maand.
Product links

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Wilt u ook eens gratis kennis maken met Hosted Exchange? Vraag dan nu vrijblijvend een inlogcode aan:
Voor en achternaam
Bedrijfsnaam
Zakelijk email adres
Uw telefoonnummer

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Hosted Exchange 2003
Perrit Hosted Exchange 2003