Perrit | hosted online software | Entourage voor MAC

Entourage voor MAC

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Entourage voor MAC
Entourage 2004
Met behulp van de onderstaande stappen configureerd u Entourage 2004 voor het gebruik van Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Minimale systeemeisen:

• Mac OS X—compatible processor of hoger
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Entourage 2004 wordt niet meegeleverd bij uw Hosted Exchange abonnement. Om in het bezit te komen van de betreffende software kunt u contact opnemen met uw Mac dealer.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Entourage voor MAC
Perrit Entourage voor MAC