Perrit | hosted online software | Entourage installatie

Entourage installatie

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Entourage voor MAC > Entourage installatie
Entourage 2004 / Installatie
Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u uw Mac met Entourage 2004 instellen voor het gebruik van Hosted Exchange. U dient zelf op uw apparaat een verbinding met Internet te configureren. Bijvoorbeeld via ADSL of kabel internet.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Kies in de menubalk het icoon van ‘Entourage’.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Het programma Entourage wordt gestart, u krijgt bovenstaand scherm.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Klik in de menubalk op het wordt ‘Entourage’ en klik op ‘Account Settings’.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
In het menu ‘Account Settings’ kiest u voor het ‘pijltje naar beneden’ (naast het woord ‘New’) in het menu dat dan zichtbaar wordt kiest u voor ‘Exchange’.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
In de ‘Account Setup Assistant’ vult u de volgende gegevens in:

- Bij ‘E-mail adress': vult u het mailadres in die terug vindt
  op uw bevestigingsbrief van Perrit.
- U zet een ‘vinkje’ bij ‘My account is on an Exchanger
  server
’.
- Bij ‘User ID’ vult u de ‘SAM naam’ in die terug vindt op uw
  bevestigingsbrief van Perrit.
- Bij ‘Domain’ vult u ‘ms-services’ in.
- Bij ‘Password’ vult u het ‘wachtwoord’ in die u terug
  vindt op uw bevestigingsbrief van Perrit.

Klik vervolgens op de button ‘Configure account manually’.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Op het tabblad ‘Account Settings’ vult u de volgende velden in:

- 'Account name': U kunt hier uw eigen naam of bedrijfsnaam
  invullen
- Controleer de informatie het onder de kop ‘Personal
  informatie
’ en vul deze, waar nodig, aan.
- Bij ‘Exchange server’ vult u ‘exchange.perrit.nl’ in.
- Zet een ‘vinkje’ bij ‘This DAV service requires a secure
  connection (SSL)
’.

Klik op de ‘OK’ button rechts onderin.

De instellingen zijn nu voltooid, Entourage zal contact zoeken met de Exchange servers bij Perrit om uw ‘Inbox, Agenda en Contactpersonen te synchroniseren.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Entourage installatie
Perrit Entourage installatie