Perrit | hosted online software | Outlook 2003

Outlook 2003

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Outlook 2003
Outlook 2003
Met behulp van de onderstaande stappen configureert u Outlook 2003 voor het gebruik van Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Minimale systeemeisen:

• Windows XP Home of Professional inclusief Service Pack 2
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Outlook 2003 wordt standaard geleverd bij uw Hosted Exchange abonnement. U ontvangt hiervoor van uw accountmanager een licentiesleutel, die u bij installatie dient in te geven.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Bij het klikken op de bovenstaande links, zal u worden gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee u inlogt op Hosted Exchange en het daarbij behorende wachtwoord.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook 2003
Perrit Outlook 2003