Perrit | hosted online software | Installatie

Installatie

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Outlook 2003 > Installatie
Outlook 2003 / Installatie
Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u uw PC of Laptop met Outlook 2003 instellen voor het gebruik van Hosted Exchange. U dient zelf op uw apparaat een verbinding met Internet te configureren. Bijvoorbeeld via ADSL of kabel internet.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Open uw 'configuratie scherm en dubbelklik op het 'Mail' icoon.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

In de Pop-up die zich dan opent klikt u vervolgens op Add.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul hier de naam van uw Profiel in, bijvoorbeeld Perrit | Hosted  Exchange en klik op OK.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies voor Een nieuwe e-mailaccount toevoegen

Klik op voor Volgende

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Zet een vinkje voor Microsoft Exchange-server

Kies nu voor volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul achter Microsoft Exchange-server exvs01 in.
Zet een vinkje voor Exchange-modus met cache gebruiken
Vul achter Gebruikersnaam de gebruikersnaam in die Perrit is verstrekt. (LET OP!, klik niet op 'Naam controleren').

Kies nu voor  Meer instellingen.

Wanneer u een foutmelding krijgt klikt u op OK. (Klik hier voor de foutmelding).
In de daarop volgende pop-up klikt u op Annuleren (Klik hier voor de pop-up).

Daarna krijgt u het juiste scherm (zie hieronder).

Afbeelding van Perrit | hosted online software

In het tabblad Algemeen vult u de Accountnaam in die u wilt gebruiken.

Kies voor het tabblad Beveiliging.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Zet een vinkje bij Gebruikersidentificatie

Kies voor het tabblad Verbinding.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Zet een vinkje voor Via HTTP verbinding maken met mijn Exchange-Postvak.

Kies voor Proxy-instellingen van Exchange...

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul achter https:// exchange.perrit.nl in.
Zet een vinkje voor Alleen verbinden via SSL
Zet een vinkje voor De sessie wederzijds verifiëren wanneer er .....

Vul bij Principal-naam voor proxyserver msstd:exchange.perrit.nl in.

Zet een vinkje voor Bij trage netwerken eerst verbinding maken.....

Klik op OK.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

U klikt hier op toepassen

Daarna klikt u op OK

Klik op Voltooien.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Installatie
Perrit Installatie