Perrit | hosted online software | Mappen delen

Mappen delen

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Outlook 2003 > Mappen delen
Outlook 2003 / Mappen delen
Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u uw Outlook 2003 instellen om onderdelen te delen met andere gebruikers. Hierbij moet gedacht worden aan het delen van Agenda, Inbox, Taken en Contacten.

Om deze functionaliteit in te schakelen is het van belang dat u Outlook 2003 heeft geinstalleerd, deze instellingen kunnen niet via Outlook Web Access of Mobile Access worden gemaakt.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies Extra en klik vervolgens op Opties

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies het tabblad Gemachtigden en kies vervolgens Toevoegen...

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Het overzicht van contacten personen opent zich.
Kies de persoon die u wilt toevoegen.

Klik op Toevoegen en klik vervolgens op Ok.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

In het scherm dat nu naar voren is gekomen kunt u rechten toekennen aan de betreffende gebruiker. Deze instellingen zullen per gebruiker verschillend kunnen zijn.

Let op, waar de vinkjes zijn geplaatst.

Nadat de gewenste instellingen zijn gekozen klikt u op OK.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

De gebruiker is toegevoegd aan de lijst met Gemachtigden.

Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Mappen delen
Perrit Mappen delen