Perrit | hosted online software | Outlook 2007

Outlook 2007

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Outlook 2007
Outlook 2007
Met behulp van de onderstaande stappen configureerd u Outlook 2007 voor het gebruik van Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Minimale systeemeisen:

• Windows XP Professional
    inclusief Service Pack 2
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Outlook 2007 wordt standaard geleverd bij uw Hosted Exchange abonnement. U ontvangt hiervoor van uw accountmanager een licentiesleutel, die u bij installatie dient in te geven.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Bij het klikken op de bovenstaande links, zal u worden gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee u inlogt op Hosted Exchange en het daarbij behorende wachtwoord.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook 2007
Perrit Outlook 2007