Perrit | hosted online software | Outlook WebAccess

Outlook WebAccess

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Outlook WebAccess
Outlook WebAccess
Met behulp van de stappen op deze pagina krijgt u inzicht in het gebruik van Outlook Web Access.

Met Outlook Web Access heeft u altijd en overal toegang tot uw Mailbox, Agenda, Contactpersonen en Taken, maar ook tot de openbare mappen, openbare contactpersonen en openbare agenda's.

Open uw Internet Explorer en type bij Adres exchange.perrit.nl en druk op Enter.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul uw mailadres in achter e-mail adress en vul achter  password uw wachtwoord in.
Klik vervolgen op Log On.

U bent nu ingelogd in de Outlook Web Access.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook WebAccess
Perrit Outlook WebAccess