Perrit | hosted online software | Overstappen deel 1

Overstappen deel 1

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/assets/grote afbeeldingen/vervolgpagina/e-mail.gif

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Overstappen deel 1
Overstappen op Hosted Exchange
Deel 1.

U heeft de gegevens van Perrit ontvangen en wilt natuurlijk zo snel mogelijk van start gaan met Hosted Exchange. Uw wilt natuurlijk u huidige e-mail, agenda, taken en contactpersonen meenemen.

Hieronder volgt een simpele handleiding om dit te realiseren.

Open Outlook 2003 door te klikken op het Outlook Icoon in het menu snelstart, op uw desktop of via 'Start' en vervolgens te kiezen voor 'Programma's' en in de map "Microsoft Office' te kiezen 'Microsoft Outlook 2003'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Klik op 'bestand' en kies vervolgens voor 'Importeren en exporteren'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer 'Naar een bestand exporten' en klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer 'Bestand met persoonlijke mappen (.pst)' en klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteerd de map 'Persoonlijke folder/ Postvak - Naam' en zet een vinkje voor 'Inclusief submappen', klik vervolgens 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies een locatie waar u de back-up (.pst) wilt opslaan.
Zet een vinkje voor 'Dubbele items vervangen door geƫxporteerde items'. Kies 'Voltooien'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Nadat de back-up (.pst) gemaakt is, kunt u van start gaan met de installatie van uw Hosted Exchange abonnement.
De stappen hiervoor vindt u terug op:

- Configuratie Outlook 2003
- Configuratie Outlook 2007

Na de configuratie van uw Hosted Exchange abonnement kunt u met de instellingen op deze pagina uw back-up (.pst) terug zetten.

In dit scherm krijgt u een kort en bondig overzicht van uw actie. Bevestig dit door te klikken op 'OK'.

Uw .pst wordt gemaakt, dit kan afhankelijk van de omvang enkele minuten duren.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Overstappen deel 1
Perrit Overstappen deel 1