Perrit | hosted online software | Overstappen deel 2

Overstappen deel 2

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Overstappen deel 2
Overstappen op Hosted Exchange
Deel 2.

U heeft zo juist Outlook 2003 of 2007 geconfigureerd voor Hosted Exchange van Perrit en wilt uw e-mail die u voor de installatie hebt opgeslagen als .pst bestand terug zetten.

Open Outlook 2003 door te klikken op het Outlook Icoon in het menu snelstart, op uw desktop of via 'Start' en vervolgens te kiezen voor 'Programma's' en in de map "Microsoft Office' te kiezen 'Microsoft Outlook 2003'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Klik op 'bestand' en kies vervolgens voor 'Importeren en exporteren'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer 'Gegevens uit een ander programma of bestand importeren' en klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer 'Bestand met persoonlijke mappen (.pst)' en klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Kies een locatie waar u de back-up (.pst) heeft opgeslagen.
Zet een vinkje voor 'Duplicaten vervangen door geïmporteerde items'. Klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer de map 'Persoonlijke folder/ Postvak - Naam' en zet een vinkje voor 'Inclusief submappen', zet tevens een vinkje voor 'Items importeren in dezelfde map' en selecteer het 'Postvak - Naam' en klik vervolgens 'Volgende'.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Overstappen deel 2
Perrit Overstappen deel 2