Perrit | hosted online software | Windows Mobile 2003

Windows Mobile 2003

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Pocket PC > Windows Mobile 2003
Pocket PC / Windows Mobile 2003
Gebruik de volgende stappen om uw Pocket PC met Windows Mobile 2003 in te stellen voor het gebruik van Perrit | Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies in het hoofdscherm voor Start en vervolgens voor ActiveSync.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Linksonder in de menubalk kiest u voor de knop Tools, waarna een uitschuifmenu verschijnt.

Kies hier voor Options...

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies in het “ActiveSync Options”-scherm voor het tabblad Server. Het scherm zoals hiernaast verschijnt op uw Pocket PC.

Vul bij Sync with this server exact exchange.perrit.nl in, zoals hiernaast en plaats een vinkje bij This server uses an SSL connection.

Onder Sync these items kiest u de gegevens die u vanuit Perrit | Hosted Exchange wilt synchroniseren met uw Pocket PC.
Kies vervolgens voor de knop Options...

Afbeelding van Perrit | hosted online software

U komt in het scherm Server Logon Credentials.

Vul bij User name, de door Perrit verstrekte ActiveSync gebruikersnaam in.

Vul bij Password uw Hosted Exchange wachtwoord in dat bij de hierboven ingevulde gebruikersnaam hoort.

Vul bij Domain ms-services in.

Om te voorkomen dat u bij elke synchronisatie uw wachtwoord opnieuw hoeft in te geven, kunt u ook een vinkje plaatsen bij Save password.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

As u nog e-mail berichten op uw PDA heeft staan wordt u de keuze aangeboden of u deze wilt  verwijderen wilt behouden.
Als u er niet zeker van bent dat u alle berichten ook op de Hosted Exchange server heeft staan kies dan voor de 2de optie.
Als u al eerder heeft gesynchroniseerd met andere e-mail bijvoorbeeld via Outlook en uw cradle, dient u te kiezen voor de eerste optie, waarbij de bestaande e-mail wordt verwijderd van uw Pocket PC. Dit is nodig voor het goed synchroniseren met Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Wanneer de eerste synchronisatie succesvol is geweest krijgt u de vraag of ActiveSync de items moet synchroniseren zodra ze binnenkomen op uw Hosted Exchange account. Beantwoordt deze vraag met No.

Toelichting: voor deze optie is het noodzakelijk dat voor elk item een bericht naar uw Pocket PC moet worden verstuurd via SMS. Deze optie is niet aanwezig in Perrit | Hosted Exchange. Voor apparaten uitgerust met Windows Mobile 2005 zal bij het verschijnen van Exchange Service Pack 2, push-functionaliteit worden geïmplementeerd in Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

U bent klaar met het instellen van uw Pocket PC en u kunt, uw agenda, contactpersonen en e-mail synchroniseren met uw Hosted Exchange account.

Onder Synchronize with Exchange Server staat dan het tijdstip van de laatste succesvolle synchronisatie.

Mocht hier een Error-melding staan, volgt u dan deze stappen nogmaals en verzeker uzelf ervan dat alle e-mail die al op uw Pocket PC stond is verwijderd.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Windows Mobile 2003
Perrit Windows Mobile 2003