Perrit | hosted online software | Windows Mobile 5

Windows Mobile 5

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange 2003 > Pocket PC > Windows Mobile 5
Pocket PC / Windows Mobile 5
Gebruik de volgende stappen om uw Pocket PC met Windows Mobile 5 in te stellen voor het gebruik van Perrit | Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies in het hoofdscherm voor Opstarten en vervolgens voor Programma’s.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies in de lijst met programma’s voor ActiveSync.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Druk met uw stylus op de link uw apparaat instellen om ermee te synchroniseren of kies, wanneer u al eens synchronisatie heeft ingesteld bijvoorbeeld via uw cradle, Menu en vervolgens Serverbron toevoegen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul bij Adres server exact exchange.perrit.nl in, zoals hiernaast, plaats een vinkje bij Deze server vereist een gecodeerde (SSL)-verbinding en kies Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul bij Gebruikersnaam, de door Perrit verstrekte ActiveSync gebruikersnaam in.

Vul bij Wachtwoord uw Hosted Exchange wachtwoord in dat bij de hierboven ingevulde gebruikersnaam hoort.

Vul bij Domein ms-services in.

Om te voorkomen dat u bij elke synchronisatie uw wachtwoord opnieuw hoeft in te geven, kunt u ook een vinkje plaatsen bij Save password.

Door te kiezen voor Geavanceerd... kunt u desgewenst een aantal extra instellingen doen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Bij de geavanceerde instellingen kunt u aangeven wat u wilt doen bij een conflict:

• Het item op uw apparaat vervangen door het item uit hosted exchange; kies Het item op mijn apparaat vervangen.
  • Het item op uw apparaat behouden en het item uit hosted exchange negeren; kies Het item op mijn apparaat behouden.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

U kunt eventueel ook gebeurtenissen rond de synchronisatie in een logboek registreren. Er worden dan op uw apparaat gegevens bijgehouden voor het synchroniseren. Dit is zinvol wanneer u problemen ondervindt. Uit de informatie uit dit logboek kan meestal dan een oorzaak worden gehaald. Dit wordt alleen aangeraden als u bekend bent met de werking hiervan of wanneer de helpdesk van Perrit hier om vraagt.

Kies vervolgens voor Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Plaats een vinkje voor alle items die u wilt synchroniseren met uw Pocket PC.

Selecteer Agenda en kies voor Instellingen... om het synchroniseren van uw agenda in te stellen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies welke historie op uw Pocket PC moet worden gesynchroniseerd met Hosted Exchange.

Druk vervolgens op OK rechtsboven.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Selecteer in het scherm Serverinstellingen bewerken de optie E-mail en druk op Instellingen...

Geef bij de instellingen aan, welke berichtgeschiedenis u wilt synchroniseren. Om verkeer te beperken kunt u hier ook kiezen om de maximale omvang van een te downloaden bericht mag zijn. Dit voorkomt dat grote e-mails met bijlagen worden gesynchroniseerd.

Druk op OK rechtsboven als u de gewenste instellingen hebt gemaakt.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

U bent klaar met het instellen van de synchronisatie van uw Pocket PC met Perrit | Hosted Exchange.

Kies Voltooien om de instellingen te bewaren.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Wanneer de eerste synchronisatie succesvol is geweest krijgt u de vraag of ActiveSync de items moet synchroniseren zodra ze binnenkomen op uw Hosted Exchange account. Beantwoordt deze vraag met Nee.

Toelichting: voor deze optie is het noodzakelijk dat voor elk item een bericht naar uw Pocket PC moet worden verstuurd via SMS. Deze optie is niet aanwezig in Perrit | Hosted Exchange. Voor apparaten uitgerust met Windows Mobile 2005 zal bij het verschijnen van Exchange Service Pack 2, push-functionaliteit worden geïmplementeerd in Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

U bent klaar met het instellen van uw Pocket PC en u kunt, uw agenda, contactpersonen en e-mail synchroniseren met uw Hosted Exchange account.

Onder Exchange Server staat dan het tijdstip van de laatste succesvolle synchronisatie.

Mocht hier een foutmelding staan, volgt u dan deze stappen nogmaals en verzeker uzelf ervan dat alle e-mail die al op uw Pocket PC stond is verwijderd.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Windows Mobile 5
Perrit Windows Mobile 5