Perrit | hosted online software | Hosted Exchange

Hosted Exchange

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange

Hosted Microsoft® Exchange

Wanneer u gebruik maakt van Perrit | Hosted Exchange, dan kunt u eenvoudig via de Web App, Outlook 2010 / 2013 of mobiele apparaten zoals een Smartphone of Tablet, toegang krijgen tot uw E-mail, agenda, taken en contactpersonen.
Om u te voorzien van de juiste software en instellingen kunt u hieronder een keuze maken.

Microsoft Outlook
-  Outlook 2010
-  Outlook 2007
Mobile
-  Windows Mobile instellingen
-  Nokia SmartPhone instellingen
-  iPhone 3G / 3GS
Entourage voor Mac
-  Entourage voor Mac instellingen
Outlook Web Access
-  Outlook Web Access (OWA)

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Hosted Exchange
Perrit Hosted Exchange