Perrit | hosted online software | Outlook 2007

Outlook 2007

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange > Outlook 2007

Outlook 2007 / 2010 installatie
Met behulp van de onderstaande stappen configureert u Outlook 2007 of 2010 voor het gebruik van Hosted Exchange 2007 via de autodiscovery installatie.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Minimale systeemeisen:

• Windows XP Professional of hoger
    inclusief Service Pack 2

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Outlook 2007 wordt standaard geleverd bij uw Hosted Exchange abonnement. U ontvangt hiervoor van uw accountmanager een licentiesleutel, die u bij installatie dient in te geven.
Afbeelding van Perrit | hosted online software
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Bij het klikken op de bovenstaande links, zal u worden gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee u inlogt op Hosted Exchange en het daarbij behorende wachtwoord.

Vanaf € 14,95per gebruiker per maand.
Links

Downloads

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Demo's

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/p3.php?RubriekID=2082_self
Afbeelding van Perrit | hosted online software
/?rubriekId=2149_self

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook 2007
Perrit Outlook 2007