Perrit | hosted online software | Outlook 2007 autodiscov

Outlook 2007 autodiscov

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange > Outlook 2007 > Outlook 2007 autodiscov

Outlook 2007 autodiscovery installatie
Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u uw PC of Laptop met Outlook 2007 instellen via de 'autodiscovery tool' voor het gebruik van Perrit Hosted Exchange 2007. U dient zelf op uw apparaat een verbinding met Internet te configureren. Bijvoorbeeld ADSL of kabel internet.

Om gebruik te maken van de 'autodiscovery' installatie van uw Hosted Exchange mailbox is het van belang dat uw domeinnaam door Perrit wordt beheerd of dat uw beheerder een verwijzing maakt naar de autodiscovery server van Perrit.

Perrit beheert uw domein

Als uw domeinnaam door Perrit wordt beheerd kunt u direct gebruik maken van de 'autodiscovery' installatie van Outlook 2007. U kunt naar beneden scrollen voor de screenshots en de te volgen stappen.
Uw domein wordt elders beheerd
Vraag uw huidige beheerder van uw domeinnaam om een CNAME verwijzing aan te maken in de DNS.
Deze moet als volgt worden aangemaakt.

autodiscover.uwdomein.tld (uwdomein.tld dient vervangen te worden voor uw eigen domeinnaam)
CNAME naar autodiscoveryredirect.perrit.net

Zodra uw beheerder dit heeft ingesteld, kunt u gebruik maken van de autodiscovery tool van Outlook 2007.

De installatie stappen
Afbeelding van Perrit | hosted online software
Open uw configuratiescherm en dubbelklik op het 'E-mail' icoon.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
In het venster dat verschijnt klikt u op 'Toevoegen'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul hier de naam van uw Profiel in, bijvoorbeeld Perrit | Hosted  Exchange en klik op 'OK'

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul achter 'Uw naam' de weergave naam van uw mailaccount in.

Vul achter 'E-mailadres' het mailadres in dat op uw bevestigingsbrief staat die u van Perrit heeft ontvangen.

Vul achter 'Wachtwoord' het wachtwoord in dat op uw bevestigingsbrief staat die u van Perrit heeft ontvangen.
En vul dit wachtwoord nogmaals in bij 'Typ het wachtwoord opnieuw'.

Klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul in het verificatie scherm nogmaals uw wachtwoord in.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

De installatie van uw Hosted Exchange account in Outlook is voltooid.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook 2007 autodiscov
Perrit Outlook 2007 autodiscov