Perrit | hosted online software | Outlook 2007 handmatig

Outlook 2007 handmatig

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange > Outlook 2007 > Outlook 2007 handmatig

Outlook 2007 handmatige installatie
Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u uw PC of Laptop met Outlook 2007 instellen voor het gebruik van Perrit Hosted Exchange 2007. U dient zelf op uw apparaat een verbinding met Internet te configureren. Bijvoorbeeld via ADSL of kabel internet.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Open uw configuratiescherm en dubbelklik op het 'E-mail' icoon.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
In het venster dat verschijnt klikt u op 'Toevoegen'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul hier de naam van uw Profiel in, bijvoorbeeld Perrit | Hosted  Exchange en klik op 'OK'

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Zet een vinkje voor 'Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren' (Let op! laat de overige velden leeg) en klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Zet een vinkje voor 'Microsoft Exchange-server' en kies 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul achter 'Microsoft Exchange-server' 'exmbxc01' in.
Zet een vinkje voor Exchange-modus met cache gebruiken
Vul achter Gebruikersnaam de gebruikersnaam in die door Perrit is verstrekt. (LET OP!, klik niet op 'Naam controleren').

Kies nu voor  'Meer instellingen'.

Wanneer u een foutmelding krijgt klikt u op OK. (Klik hier voor een screenshot van de foutmelding).
In de daarop volgende pop-up klikt u op Annuleren (Klik hier voor een screenshot van de pop-up).

Daarna krijgt u het juiste scherm (zie hieronder).

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Kies het tabblad 'Beveiling' en zet een vinkje bij 'Codering' en bij 'Gebruikersidentificatie'
Zet de 'Netwerkbeveiliging bij aanmelden op 'Wachtwoordverificatie (NTLM)'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Kies het tabblad 'Verbinding' en zet een vinkje voor 'Via HTTP verbinding maken met Microsoft Exchange' en klik vervolgens op de knop 'Proxy-instellingen van Exchange'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Neem de bovenstaande instellingen exact over.

Vul achter 'https://' exchange.ms-hosting.nl in.
Zet een vinkje voor Alleen verbinden via SSL
Zet een vinkje voor De sessie wederzijds verifiëren wanneer er .....

Vul bij Principal-naam voor proxyserver msstd:exchange.ms-hosting.nl in.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

U bent terug in het 'Microsoft Exchange' scherm.
Klik op 'Toepassen' en vervolgens op 'OK'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
In het venster dat u nu krijgt klikt u op 'Volgende'.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook 2007 handmatig
Perrit Outlook 2007 handmatig