Perrit | hosted online software | Outlook 2010

Outlook 2010

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange > Outlook 2010

Microsoft® Outlook 2010

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Download vandaag nog gratis Microsoft Outlook 2010 en maak gebruik van de nieuwste functionaliteiten!

Deze upgrade is kostenloos beschikbaar gebruikers van:
- Perrit Hosted Exchange Business
- Perrit Hosted Exchange Small Business

Indien u gebruik maakt van:
- Perrit Hosted Exchange Basic
neem dan contact op met Perrit sales.

LET OP: Deze software werkt alleen in combinatie met Hosted Exchange van Perrit. Om Microsoft Outlook 2010 te kunnen installeren heeft u een activerings key nodig. Deze wordt door onze sales afdeling aan u persoonlijk verstrekt. Stuur hiervoor een mail en u ontvangt deze. Daarna kunt u de software downloaden en installeren.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Afbeelding van Perrit | hosted online software
Afbeelding van Perrit | hosted online software
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Na het klikken op één van bovenstaande links, zal u worden gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Gebruik hiervoor de gegevens waarmee u inlogt op Perrit Hosted Exchange.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook 2010
Perrit Outlook 2010