Perrit | hosted online software | Installatie

Installatie

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange > Outlook 2010 > Installatie

Outlook 2010 / installatie

Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u uw PC of Laptop met Outlook 2010 instellen voor het gebruik van Hosted Exchange.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Open uw configuratiescherm en dubbelklik op het 'E-mail' icoon.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
In het venster dat verschijnt klikt u op 'Toevoegen'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul hier de naam van uw Profiel in, bijvoorbeeld Perrit | Hosted  Exchange en klik op 'OK'
 .
Afbeelding van Perrit | hosted online software
Zet een vinkje voor 'Serverinstellinge of extra servertypen handmatig configureren' (Let op! laat de overige velden leeg) en klik vervolgens op 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Zet een vinkje voor 'Microsoft Exchange-server' en kies 'Volgende'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul achter 'Microsoft Exchange-server' 'exvs01' in.
Zet een vinkje voor Exchange-modus met cache gebruiken
Vul achter Gebruikersnaam de gebruikersnaam in die door Perrit is verstrekt. (LET OP!, klik niet op 'Naam controleren').

Kies nu voor  'Meer instellingen'.

Wanneer u foutmelding krijgt klikt u op OK. (Klik hier voor de foutmelding).
In de daarop volgende pop-up klikt u op Annuleren (Klik hier voor de pop-up).

Daarna krijgt u het juiste scherm (zie hieronder).
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies het tabblad 'Beveiling' en zet een vinkje bij 'Codering' en bij 'Gebruikersidentificatie'
Zet de 'Netwerkbeveiliging bij aanmelden op 'Wachtwoordverificatie (NTLM)'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Kies het tabblad 'Verbinding' en zet een vinkje voor 'Via HTTP verbinding maken met Micorsoft Exchange' en klik vervolgens op de knop 'Proxy-instellingen van Exchange'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Neem de bovenstaande instellingen exact over.

Vul achter 'https://' exchange.perrit.nl in.
Zet een vinkje voor Alleen verbinden via SSL
Zet een vinkje voor De sessie wederzijds verifiëren wanneer er .....

Vul bij Principal-naam voor proxyserver msstd:exchange.perrit.nl in.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
In het venster dat u nu krijgt klikt u op 'Volgende'.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Installatie
Perrit Installatie