Perrit | hosted online software | Outlook Web Acces 2007

Outlook Web Acces 2007

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/assets/Afbeeldingen/Kopafbeelding/_autofill/Supportpagina/Support rond1000x170.png

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange > Outlook Web Acces 2007
Outlook Web Access 2007

Met Outlook Web Access heeft u altijd en overal toegang tot uw Mailbox, Agenda, Contactpersonen en Taken, maar ook tot de openbare mappen, openbare contactpersonen en openbare agenda's.

Open uw Internet Explorer en type in de adresbalk 'hostedexchange.perrit.nl' en druk op Enter.

Met behulp van de stappen op deze pagina krijgt u inzicht in het gebruik van Outlook Web Access 2007 (OWA).
Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul achter 'Principal-naam' uw 'mailadres' in.

Vul achter 'Wachtwoord' uw 'wachtwoord' in.

Klik vervolgen op 'Aanmelden'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
U bent nu ingelogd in de volledige versie van de Outlook Web Acces 2007 die hoort bij uw Hosted Exchange abonnement.

Vanaf € 7,50per gebruiker per maand.
Links

Downloads

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Demo's

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/p3.php?RubriekID=2082_self
Afbeelding van Perrit | hosted online software
/?rubriekId=2149_self

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Outlook Web Acces 2007
Perrit Outlook Web Acces 2007