Perrit | hosted online software | Smart Phone

Smart Phone

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted Exchange > Smart Phone
Smart Phone
Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u uw Smart Phone met Windows Mobile 5 of 6 instellen voor het gebruik van Hosted Exchange 2007 van Perrit.
U dient zelf op uw apparaat een verbinding met Internet (GPRS/UMTS/inbellen) te configureren afhankelijk van uw eigen aanbieder.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Smart Phone
Perrit Smart Phone