Perrit | hosted online software | Hosted SharePoint

Hosted SharePoint

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted SharePoint

Hosted Microsoft® SharePoint

Hosted SharePoint van Perrit biedt uw organisatie een hoge mate van flexibileit. Deze flexibilteit kunt u zelf nog verder uitbreiden door uw eigen invulling te geven aan uw Hosted SharePoint omgeving.

Om u wegwijs te maken in de mogelijkheden van Hosted SharePoint van Perrit vindt u hieronder een kort basis overzicht:

-  Overzicht Web Parts
-  Afbeelding toevoegen
-  Lijst toevoegen
-  Tekst toevoegen
-  Web pagina toevoegen
-  Wijzigen weergave
-  Web Part koppelen

Er zijn op de markt een aantal boeken beschikbaar die u verder kunnen helpen met de invullen van uw Hosted SharePoint omgeving:

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Deze boeken bieden een solide basis voor een goede inrichting.

Voor verdere vragen kunt u om contact opnemen met onze Supportdesk.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Hosted SharePoint
Perrit Hosted SharePoint