Perrit | hosted online software | Afbeelding toevoegen

Afbeelding toevoegen

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted SharePoint > Afbeelding toevoegen
Een afbeelding toevoegen

Door gebruik te maken van de Afbeelding Web Part (Image Web Part) kun je een afbeelding toevoegen aan je site of aan de Web Part Pagina. De afbeelding die je wilt weergeven kan uit de Afbeelding bibliotheek of Documenten bibliotheek komen. Ook is het mogelijk om de vanaf een externe locatie aan te roepen.

1. Klik op 'gedeelde pagina wijzigen' en kies voor 'webonderdelen toevoegen' en klik op 'bladeren'

Het menu 'webonderdelen toevoegen' (add Web Parts) opent zich. In dit menu bevinden zich alle voor u beschikbare Web Part galleries.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Let op! De pagina modus is gewijzigd naar de 'ontwerp' modus, hiermee zijn de Web Part zones zichtbaar geworden.

2. Klik op de naam van jou 'Web Part Gallery' in de Web Part list (webonderdelen lijst) en zoek de Afbeelding/ Image Web Part. Als je de Web Part niet in het overzicht ziet klik dan op Volgende/ Next.

3. Klik op de 'Afbeelding/ Image Web Part' en sleep deze naar het één van de Web Part zones en plaats hem door de muis knop los te laten.

4. Klik in de 'Afbeeling/ Image Web Part' op de link. Aan de linkerkant opent zich een 'optie' venster. Middels dit venster kunt u de unieke eigenschappen en de standaard eigenschappen in te stellen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

5. In het veld 'Koppeling naar afbeelding' (Image Link) plaatst u de URL van de afbeelding die u wilt plaatsen. Dit kan een afbeelding zijn die u heeft geimporteerd of een externe afbeelding.

6. Na alle optie te hebben doorlopen, klik op 'OK'.

Producten Voor U!
Vanaf € 16,45per gebruiker per maand.

Verhoog de bedrijfsproductiviteit op alle niveaus doordat je klantengegevens overal en altijd te benaderen zijn! Werkt via Outlook of je browser.

Vanaf € 10,95per gebruiker per maand.

SharePoint Server is dé tool voor het opzetten van een intranet of extranet voor jouw organisatie. Deel documenten en status updates. Zoek naar de juiste expertise binnen je organisatie. Automatiseer bedrijfsprocessen. Zoek, vind en orden belangrijke informatie snel dankzij rijke metadata.

Vanaf € 8,25per gebruiker per maand.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Afbeelding toevoegen
Perrit Afbeelding toevoegen