Perrit | hosted online software | Lijst toevoegen

Lijst toevoegen

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted SharePoint > Lijst toevoegen
Een lijst toevoegen

Wanneer je een ingebouwde of custom lijst maakt, zal Sharepoint een Web Part maken welke gebruikt kan worden voor de weergave van de lijst. Bijvoorbeeld, wanneer je een site aanmaakt op basis van de 'Team Site Template', wordt deze standaard voorzien van de Web onderdeling (Web Parts) Aankondigingen, Contacten en Evenementen. De Web onderdeling gebruik je om een overzicht weer te geven van een lijst aan je Web Part Pagina.

Om een overzicht toe te voegen van u contacten:

1. Klik op 'gedeelde pagina wijzigen' en kies voor 'webonderdelen toevoegen' en klik op 'bladeren'. Het menu 'webonderdelen toevoegen' (add Web Parts) opent zich.

2. Klik op de naam van jou 'Web Part Gallery' in de Web Part list (webonderdelen lijst) en zoek de Web Part 'Contacten'. Als je de Web Part niet in het overzicht ziet klik dan op Volgende/ Next.

3. Klik op de 'Contacnten/ Contacts Web Part' en sleep deze naar het één van de Web Part zones en plaats hem door de muis knop los te laten.

4. Op de Web Part 'Contacten' vindt u aan de rechter kant een icoon, zoals hieronder afgebeeld. Klik dan aan en kies 'gedeeld webonderdeel wijzignen'

Afbeelding van Perrit | hosted online software
5. In het veld 'Lijstweergaven' kiest u bij 'geselecteerde weergave' voor 'Alle contactpersonen'

Afbeelding van Perrit | hosted online software

6.
Na alle optie te hebben doorlopen, klik op 'OK'.
Let op. Wanneer u het volgende bericht ontvangt, klik dan op 'OK'. "Als u naar een andere weergave schakelt, worden alle wijzigingen die u in deze weergave hebt aangebracht, verwijderd. Het is ook mogelijk dat de webonderdeelverbindingen die afhankelijk zijn van de kolommen in deze weergave worden uitgeschakeld."

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Lijst toevoegen
Perrit Lijst toevoegen