Perrit | hosted online software | Tekst toevoegen

Tekst toevoegen

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted SharePoint > Tekst toevoegen
Tekst toevoegen

U kunt teksten, tabellen, hyperlinks en andere HTML code toevoegen aan uw pagina, zonder kennis te hebben HTML programmeer taal. Dit is handig, bijvoorbeeld wanneer u tekst wilt plaatsen op de introductiepagina over het gebruik van Sharepoint.

1. Klik op 'gedeelde pagina wijzigen' en kies voor 'webonderdelen toevoegen' en klik op 'bladeren'

2. Klik op de naam van jou 'Web Part Gallery' in de Web Part list (webonderdelen lijst) en zoek de Web Part 'Webonderdeel Inhoudseditor'. Als je de Web Part niet in het overzicht ziet klik dan op Volgende/ Next.

3. Klik op de 'Webonderdeel Inhoudseditor' en sleep deze naar het één van de Web Part zones en plaats hem door de muis knop los te laten.

4. Klik in de Web Part op de tekst 'opent u het werkvenster' en de content/ inhoud editor opent zich aan de rechterkant.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

5. Om tekst toe te voegen klik 'RTF Editor'. De Tekst Editor opent in een nieuw venster.  De RTF tekst editor biedt u een simpele interface, welke u kunt gebruiken om HTML inhoud aan uw pagina toe te voegen.

6. Klik in het invoer veld van de RTF Editor en type de tekst die u wilt weergeven op de pagina. Probeer de geboden mogelijkheden zoals formaat, bewerk en invoeg mogelijkheden van de RTP Editor.

Tip
  Voor een compleet overzicht van de formaten, bewerk en invoeg mogelijkheden, klik dan op het 'vraagteken' in de RTP Editor.

7.  Na het invoeren van de teksten in de 'RTF editor' klik dan op 'opslaan' rechts onderin de RTP editor.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

8. Klik op 'OK' om het 'Webonderdeel Inhoudseditor' te sluiten.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Tekst toevoegen
Perrit Tekst toevoegen