Perrit | hosted online software | Web pagina toevoegen

Web pagina toevoegen

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted SharePoint > Web pagina toevoegen
Web pagina toevoegen

U kunt de 'Webonderdeel Paginaviewer' gebruiken voor het weergeven van een pagina, een bestand of een directory op een webpagina. U kunt het 'Webonderdeel Paginaviewer' bijvoorbeeld gebruiken om uw favoriete 'nieuws bron' (bijvoorbeeld www.nu.nl) weer te gven in uw pagina.

1. Klik op 'gedeelde pagina wijzigen' en kies voor 'webonderdelen toevoegen' en klik op 'bladeren

2. Klik op de naam van jou 'Web Part Gallery' in de Web Part list (webonderdelen lijst) en zoek de Web Part 'Webonderdeel Paginaviewer'. Als je de Web Part niet in het overzicht ziet klik dan op Volgende/ Next.

3. Klik op de 'Webonderdeel Paginaviewer' en sleep deze naar het één van de Web Part zones en plaats hem door de muis knop los te laten.

4. Klik in de Web Part op de tekst 'opent u het werkvenster' en de content/ inhoud editor opent zich aan de rechterkant.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

5. Zorg ervoor dat in het 'Webonderdeel Paginaviewer' het vinkje is geplaatst bij 'Webpagina'.

6. In het veld 'Koppeling' plaatst u de URL van de pagina die u wilt weergeven.

7. Klik op 'OK' om het 'Webonderdeel Paginaviewer' te sluiten.

Let op. Het kan nodig zijn dat je de hoogte en breedte van het 'Webonderdeel Paginaviewer' moet aanpassen, zodat de weergave van uw pagina beter tot zijn recht komt. Het aanpassen wordt omschrijven in het onderdeel wijzigen weergave.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Web pagina toevoegen
Perrit Web pagina toevoegen