Perrit | hosted online software | SharePoint templates

SharePoint templates

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/assets/grote afbeeldingen/vervolgpagina/SharePoint.jpg

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Hosted SharePoint > SharePoint templates

Microsoft® SharePoint templates
Om uw Hosted SharePoint omgeving optimaal te benutten heeft Perrit een 10-tal Nederlandstalige templates. U kunt deze templates voor diverse doeleinden inzetten en ze geheel naar eigen inzicht aanpassen.
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
0 product(en)

Totaal € 0,00 per maand

Totaal € 0,00 eenmalig

Naar kassa

Producten Voor U!
Altijd,overal en op elk platform uw mail,agenda en contactgegevens beschikbaar en eenvoudig te delen met uw collega's!
Hosted Exchange Altijd,overal en op elk platform uw mail,agenda en contactgegevens beschikbaar en eenvoudig te delen met uw collega's!
Vanaf € 3,95per gebruiker per maand.
<p>Gebruik SharePoint Foundation 2013 voor het aanmaken van teamsites en laat mensen eenvoudig status updates en informatie met elkaar delen.</p>

SharePoint Foundation 2013

Gebruik SharePoint Foundation 2013 voor het aanmaken van teamsites en laat mensen eenvoudig status updates en informatie met elkaar delen.

Vanaf € 7,95per gebruiker per maand.
Vanaf € 14,95per gebruiker per maand.

Winkelmandje

Het winkelmandje is leeg

Inloggen
Als u hierboven op de knop 'bestellen' klikt krijgt u een overzicht van de door uw gewenste producten. Indien het overzicht compleet en correct is kunt via de wizard de verdere gegevens invullen en uw bestelling afronden. In het bestelproces kunt u altijd op 'vorige' drukken om terug te gaan in het proces. Bij Perrit staan vertrouwen, privacy en veiligheid op de eerste plaats, wij zullen uw gegevens dan ook met uiterste zorgvuldigheid behandelen en nooit doorgeven aan derden.
OK
OK

Perrit.nl Sherwood Rangers 29 Hengelo

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

SharePoint templates
Perrit SharePoint templates