Perrit | hosted online software | Windows XP

Windows XP

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/assets/grote afbeeldingen/vervolgpagina/technology partners.jpg

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Inbel verbinding > Windows XP
Windows XP

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Voor het instellen van een inbelverbinding in Windows XP, klikt u op Start en kiest u Configuratiescherm.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer 'netwerk- en internetverbindingen'.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer vervolgens Een Internet-verbinding instellen of wijzigen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Klik op Instellingen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
De Wizard Nieuwe Verbinding wordt nu gestart. Klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer Verbinding met het Internet maken en klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer Ik wil handmatig een verbinding instellen en klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer Verbinding maken via een inbelmodem en klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Hier kiest u uw modems (ISDN of PSTN/ Analoog). Klik vervolgens op Volgende. Wanneer u deze optie niet krijgt gaat u door met de volgende stap.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul bij Naam van Internet-provider Perrit in en klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul bij Telefoonnummer 06760 88003 (voor internationaal 0031 20 8802324) in en klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul bij Gebruikersnaam uw gebruikersnaam in en vul vervolgens bij Wachtwoord en Bevestig het wachtwoord uw wachtwoord in (deze worden Perrit verstrekt). Klik vervolgens op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
De wizard is voltooid, klik op Voltooien om deze af te sluiten.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Windows XP
Perrit Windows XP