Perrit | hosted online software | Windows2000

Windows2000

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/assets/grote afbeeldingen/vervolgpagina/technology partners.jpg

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten
Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Inbel verbinding > Windows2000
Windows 2000

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Voor het instellen van een inbelverbinding in Windows 2000, klikt u op de Start en kiest u Instellen en vervolgens Configuratiescherm.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Dubbelklik nu op Netwerk- en inbelverbindingen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Dubbelklik nu op het Nieuwe verbinding maken icoon.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
De wizard "Netwerkverbinding" wordt nu gestart. Klik op Volgende

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer Inbellen naar het Internet en klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer Ik wil mijn Internet-verbinding... en klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer Ik maak verbinding via een telefoonlijn en een modem en klik op Volgende

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer uw modem (PSTN/ Analoog) of ISDN kaart en klik op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul bij Netnummer 06760 in, vul bij Abonneenummer 88003 in en selecteer bij Naam en code van land of regio Nederland (31). Klik nu op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Vul bij Gebruikersnaam uw gebruikersnaam in en vul bij Wachtwoord uw wachtwoord in (deze worden door Perrit verstrekt). Klik vervolgens op Volgende.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Geef als naam van de verbinding Perrit op en klik op Volgende

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Selecteer Nee en klik op Volgende. Klik in het volgende scherm op Voltooien. Uw verbinding is nu aangemaakt.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Windows2000
Perrit Windows2000