Perrit | hosted online software | Live Communication

Live Communication

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Live Communication
Live Communication
Met behulp van de onderstaande stappen configureert u Live Communication 2005.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
Afbeelding van Perrit | hosted online software

Office Communicator wordt standaard geleverd bij uw Live Communication abonnement. Na installatie en configuratie van deze software kunt u online en realtime gebruik maken van de faciliteiten van Live Communication.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Meer informatie over de Office Communicator vindt u hier

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Live Communication
Perrit Live Communication