Perrit | hosted online software | Account Office Comm

Account Office Comm

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Live Communication > Account Office Comm
Instellen account Office Communicator
Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u de Office Communicator in gebruik nemen.

Na het installeren van Office Commincator dient het account ingesteld te worden. Volg daarvoor onderstaande stappen.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Start de Office Communicator op.

Dit kan via Start, dan Programma's, Microsoft Office Communicator 2005 te kiezen. (Bovenstaand scherm verschijnt).

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies Actions en klik vervolgens op Options

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul bij Sign-in name uw mailadres in en klik daarn op  Advanced.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Zet een vinkje voor Configure settings
Vul achter 'Server name or IP adres' sip1.perrit.nl in.
Zet een vinkje voor TLS.

Klik daarna 2 x op  OK

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op Connect en kies vervolgens Sign-in.

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vul de User name en Password in welke u van Perrit heeft gekregen.
Zet een vinkje voor  Save my password.

Klik op OK.

Afbeelding van Perrit | hosted online software
U bent nu online.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Account Office Comm
Perrit Account Office Comm