Perrit | hosted online software | Installatie Office Comm

Installatie Office Comm

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Support & Instellingen > Live Communication > Installatie Office Comm
Installatie Office Communicator
Met behulp van de stappen op deze pagina kunt u de Office Communicator installeren.
Na het downloaden van de Office Communicator software dubbel klikt u het installatie bestand Communicator.msi

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Klik op Next om de installatie te starten

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Vink I accept the terms in the License Agreement aan

Klik op Next

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Standaard staat de Product Key ingevuld. Indien dit niet het geval is vul dan de Product Key in van uw Microsoft Office 2003 omgeving.

Klik op Next

Afbeelding van Perrit | hosted online software

Kies de installatie locatie.

Klik op Next

Afbeelding van Perrit | hosted online software

De installatie wordt uitgevoerd

Afbeelding van Perrit | hosted online software

De installatie is voltooid.

Klik op Finish

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Installatie Office Comm
Perrit Installatie Office Comm