Perrit | hosted online software | Tevredenheids Enquete

Tevredenheids Enquete

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/assets/grote afbeeldingen/voorpagina/e-mail.gif

Vul hier uw email adres in. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Home > Support > Tevredenheids Enquete

Perrit klanttevredenheidsenquete

Wij horen graag wat uw ervaringen zijn met onze dienstverlening.

Hoevaak heeft u in de afgelopen 6 maanden gebruik gemaakt van onze supportdesk?

Bent u tevreden over de bereikbaarheid van onze supportdesk?

Hoe ervaart u de manier waarop u te woord wordt gestaan?

Hoe beoordeeld u het kennisniveau van onze helpdesk?

Hoe beoordeelt u de snelheid van afhandeling van uw melding?

Is uw supportaanvraag afdoende beantwoord?

Zou u Perrit elders willen aanraden?

Heeft u nog aanvullende opmerkingen of idee├źn?

SharePoint Server is dé tool voor het opzetten van een intranet of extranet voor jouw organisatie. Deel documenten en status updates. Zoek naar de juiste expertise binnen je organisatie. Automatiseer bedrijfsprocessen. Zoek, vind en orden belangrijke informatie snel dankzij rijke metadata.

Vanaf € 8,25per gebruiker per maand.

Verhoog de bedrijfsproductiviteit op alle niveaus doordat je klantengegevens overal en altijd te benaderen zijn! Werkt via Outlook of je browser.

Vanaf € 10,95per gebruiker per maand.

Gebruik SharePoint Foundation 2013 voor het aanmaken van teamsites en laat mensen eenvoudig status updates en informatie met elkaar delen.

Vanaf € 9,55per gebruiker per maand.

Perrit.nl telefoon: +31 74 750 12 20

Tevredenheids Enquete
Perrit Tevredenheids Enquete