Afbeelding van Perrit | hosted online software
Home Bedrijfsbehoeften
Partners
Referenties
Kenniscentrum
Support
Over Perrit
Al uw bestaande communicatiemiddelen geïntegreerd in 1 systeem!
Met Hosted Office Communications Server (OCS) van Perrit kunt u real-time direct met collega's en relaties in contact komen, en op afstand vergaderen. U hoeft dus niet meer grote afstanden af te leggen voor een belangrijke vergadering! Hierdoor bespaart u zich veel tijd en geld.

Met Hosted Office Communications Server:
- Effectiever samenwerken
- Alle communicatiemiddelen in één box
- Efficiënter vergaderen
- Sneller kennisoverdragen

Dat vanaf €4,95 per maand!
Direct bestellen? Klik hier!

Zakelijke Instant Messaging
De gebruiker kan in OCS de beschikbaarheid en de bereikbaarheid zien van zijn collega's en relaties. Hierdoor wordt het bereiken van de juiste personen een stuk makkelijker en zorgt het voor meer efficiency. Men kan inzicht krijgen of collega's in vergadering, niet op kantoor, of aan de telefoon zijn. De online status kan worden gekoppeld aan de Exchange agenda en kan een geautoriseerde gebruiker bijvoorbeeld de details van de agenda bekijken. Doordat het mogelijk is om bestanden van PC-naar-PC te versturen heeft u direct de mogelijkheid om documenten te delen, uw productiviteit te verhogen en efficiënt te werken.

De zakelijke Instant Messaging is beveiligt door een end-to-end encryption waardoor gevoelige informatie niet op straat kan komen te liggen. De berichten kunnen worden gearchiveerd en vervolgens makkelijk weer worden opgezocht.
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,

Webvergaderoplossingen

Naast het Instant Messaging biedt OCS u ook de mogelijkheid om te vergaderen op afstand. Afstand kent geen grenzen meer! Vergaderen hoeft niet meer per se fysiek te gebeuren. Vanaf elke locatie overal ter wereld kan met hosted OCS effectief vergadert worden. Dit bespaart veel reistijd en uiteraard kosten. U kunt onder andere een video conference opzetten, documenten delen, presentaties geven, gebruik maken van een whiteboard. De documenten en gegevens van de vergadering kunnen daarnaast ook weer makkelijk worden gearchiveerd.

Kortom: Office Communications Server zorgt voor een grote kostenbesparing door nog effectiever te communiceren!
 

Integratie met andere pakketten
Binnen Hosted OCS van Perrit kunnen afhankelijk van de wensen van de klant Microsoft ExchangeSharePoint of Project worden geïntegreerd. Door de koppeling met Hosted Exchange kan OCS geïntegreerd worden met uw Outlook.
 

Prijzen en meer informatie
Hosted Office Communications Server is verkrijgbaar vanaf €4,95 per maand!
Voor meer informatie en de verschillende pakketten en prijzen klik hier.

Product direct bestellen?
Dat kan via onze online bestelmodule of telefonisch via 074 - 750 12 20.
 

 
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
/p3.php?RubriekID=2352,_blank
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
 

  Bezoekadres
  Perrit
  Sherwood Rangers 29
  7551 KW Hengelo

  Postadres
  Postbus 76
  7550 AB Hengelo

  Telefoon: 074 750 12 20 
  (ma. t/m vr. 8.30 - 17.30 uur)
  Fax: +31 (0) 74 750 12 21
  E-mail: sales@perrit.nl  

  

Perrit stuurt u deze nieuwsbrief omdat u aangemeld bent via één van onze sites of dat u of uw bedrijf gebruik maakt van één van onze producten of diensten. Wij willen u graag geheel vrijblijvend informeren over relevant nieuws. Wilt u deze nieuwsbrief toch niet blijven ontvangen? Klik dan hier om af te melden.


Perrit | Sherwood Rangers 29 | 7551 KW Hengelo | Tel: 074-7501220 | Fax: 074-7501221