Perrit nieuwsbrief | Augustus

Periodieke nieuwsbrief van Perrit met een overzicht van diensten en producten voor onze partners.  

Nieuwe telefoonnummers Perrit

Perrit streeft continu naar een betere dienstverlening richting onze partners en eindgebruikers. Om de communicatie te versoepelen is onlangs een nieuwe telefooncentrale in gebruik genomen. Hierdoor is het voortaan mogelijk om de verkoopafdeling en de helpdesk van Perrit ook rechtstreeks te benaderen.

Verkoopafdeling Perrit: 074-7501220
Helpdesk Perrit: 074-7501234

Aanpassingen website
Tevens is de Perrit website aangepast aan de nieuwe huisstijl en is het partnergedeelte sterk uitgebreid. Naast technische documentatie kan ook voor een groot deel van de producten de beschikbaarheid worden gecontroleerd. Op het vlak van (A)DSL zijn meerdere gebruiksdoeleinden beschreven om onze partners te ondersteunen bij het adviseren van klanten. Voor vragen over DSL kan contact worden opgenomen met de afdeling verkoop. Daarnaast houdt dit tevens in dat onze partners een nieuwe inlog-combinatie zullen ontvangen voor ons partnerdeel. Hierover ontvangt u op korte termijn per E-mail bericht.
Nieuwe userinterface Perrit webmail
Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
 
Inhoudsopgave

Nieuwe telefoonnummers
Nieuw partnerplatform
Zakelijke E-mail oplossingen

Perrit over op glasvezel
Spyware vormt bedreiging

Nieuws
Perrit over op glasvezel
Om de dienstverlening te waarborgen is Perrit onlangs overgestapt op een glasvezelverbinding. Het beheer van dit redundant netwerk is in handen van Volker Stevin Netwerk Services en daarmee betrouwbaar en stabiel. Hierdoor beschikt Perrit ook over een aansluiting op de Nederlands-Duitse Internet Exchange en daarmee over toegang tot netwerken van o.a. British Telecom en Essent.  
Spyware vormt bedreiging
Spyware - software waarmee de makers prive informatie van Internetgebruikers kunnen achterhalen - vormt een steeds grotere bedreiging. Voorzichtigheid met onbekende bestanden blijft dan ook geboden! Daarnaast is het zaak om virusscans up-to-date te houden en adviseert Perrit een firewall. Perrit is partner voor Zyxel op het gebied van hardware en firewalls.
Perrit stuurt u deze nieuwsbrief omdat u aangemeld bent via één van onze sites of dat u of uw bedrijf gebruik maakt van één van onze producten of diensten. Wij willen u graag geheel vrijblijvend informeren over relevant nieuws. Wilt u deze nieuwsbrief toch niet blijven ontvangen? Klik dan hier om af te melden.


Perrit | Sherwood Rangers 29 | 7551 KW Hengelo | Tel: 074-7501220 | Fax: 074-7501221