Afbeelding van Perrit | hosted online software
Home Bedrijfsbehoeften
Partners
Referenties
Kenniscentrum
Support
Over Perrit
Is deze e-mail slecht te lezen? Klik hier voor de webversie
 
Hierbij de Perrit Partner Nieuwsbrief voor mei 2009. Hiernaast vindt u de inhoud van de Nieuwsbrief.
Onder de aandacht: Hosted SharePoint

Informatie en documentatie delen met Perrit Hosted SharePoint
Medewerkers van uw klanten lopen vandaag de dag tegen behoorlijke uitdagingen op het gebied van het vinden, delen en beheren van de juiste informatie.  Met Hosted Microsoft SharePoint van Perrit biedt u uw klanten een oplossing waarmee dit een stuk gemakkelijker wordt. Men kan op kantoor maar ook thuis effectief werken en (mobiel) toegang krijgen tot uw belangrijkste documenten. Verder kunt u online samen-werken met uw collega’s en vergader werkomgevingen aanmaken welke rechtstreeks vanuit Outlook toegankelijk wordt.

Wie gebruikt Hosted SharePoint?
Het aantal mogelijkheden voor SharePoint is eigenlijk onbeperkt. Binnen grote bedrijven wordt SharePoint gebruikt als document management tool. Internationale bedrijven wisselen er informatie mee uit en kleine bedrijven bieden  werknemers een goedkope en veilige thuiswerkoplossing. Perrit Hosted SharePoint ondersteunt organisaties in de aanpak van deze uitdagingen door medewerkers en groepen te voorzien van een flexibele en gebruiksvriendelijke webgebaseerde oplossing.

Alle voordelen voor op een rijtje:
• Overal toegang tot uw eigen documenten via een Internet verbinding
• Gebruiksvriendelijke omgeving
• Complete pakketten voor de zakelijke gebruiker
• Laagdrempelige instap voor kleinere bedrijven

Uw Sales kansen verder vergroten?
Op de partnersite van Perrit kunt u terecht voor meer documentatie die u hiervoor perfect kunt gebruiken: www.perrit.nl/partners.

Live advies nodig bij een verkoop traject?
Bel gedurende kantoortijden met onze verkoopondersteuning via 074-7501220.
 

Perrit Bestelmodule

Perrit biedt u vanaf nu ook de mogelijkheid om de Perrit bestelmodule in uw eigen website op te nemen.
Deze bestelmodule geeft u direct een aantal voordelen:
- Uw producten portfolio wordt met minimale inspanningen enorm uitgebreid
- Uw klanten kunnen bij u terecht voor een totaal pakket aan bedrijf software oplossingen
- U trekt meer klanten naar uw site
- U krijgt van ons een rechtstreekse vergoeding voor het verkopen van Perrit Diensten

Hoe werkt dit?
- U krijgt van ons een handleiding, met daarin de HTML codes om de producten op te nemen in uw website? Dit geeft u de mogelijkheid om de producten van Perrit extra onder de aandacht te brengen door onze bestelmodule op uw eigen site te plaatsen. Dit zonder extra kosten.  

Het grote voordeel is dat uw klanten rechtstreeks de gehoste applicaties van Perrit kunnen bestellen door naar uw website te gaan. U heeft hierdoor een nog groter bereik en u hoeft hiervoor niets extra’s te doen. De bestellingen komen rechtstreeks bij Perrit binnen. Door middel van een collectiviteitsnummer wordt geregistreerd dat de bestelling van uw website afkomstig is en wordt de partnervergoeding automatisch berekend.

Hiernaast vindt u een screenshot met de bestelmodule, zoals deze in uw website geplaatst kan worden. Klik op de afbeelding om naar deze site toe te gaan. 

MPI Holland stelt zich voor
Afbeelding van Perrit | hosted online software
,

Voornamelijk door de grote flexibiliteit van het systeem, de marketing mogelijkheden en de geïntegreerde workflow werd er zo hoog gescoord. Aangezien de vele voordelen die een SAAS platform voor MKB’ers biedt werd er gezocht naar de juiste partner voor een hosted oplossing van MS Dynamics CRM en MS Exchange. De perfecte partner vonden wij in Perrit. Perrit biedt onze klant een betrouwbare, veilige en betaalbare oplossing voor verschillende Microsoft producten en ons als consultancy en management bedrijf de extra kennis en service die wij nodig hebben. Wij hebben vertrouwen in Perrit en zullen toekomstige klanten voor hosted Microsoft producten dan ook kennis laten maken met Perrit.

Wilt u meer weten over MPI Holland, kijk dan ook eens op onze website; www.mpi-holland.com.

 

Afbeelding van Perrit | hosted online software
,

Hosted Exchange     -     Hosted SharePoint     -     Hosted Project     -     CRM4.0 Online
 

Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief

 
Inhoud nieuwsbrief mei 2009
- Hosted SharePoint
- Perrit Bestelmodule
- MPI Holland stelt zich voor


Lees meer over:

Hosted Exchange, Hosted SharePoint, CRM 4.0 Online, Hosted Project,
MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, Scanpost, Hosting, Internettoegang, Hosted Office Communications Server, Live Meeting, Dedicated hosting, Managed hosting, Webhosting, Colocatie, Domeinregistratie
 

Partnersite login gegevens
Heeft u nog geen Login ID of bent u deze vergeten, mail dan naar sales@perrit.nl.
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,

  

 


Perrit bestelmodule op uw site?

Voorbeeld TNT Site
Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
http://www.scanpost.nl/sharepoint/aanvragen/,_blank
Perrit stuurt u deze nieuwsbrief omdat u aangemeld bent via één van onze sites of dat u of uw bedrijf gebruik maakt van één van onze producten of diensten. Wij willen u graag geheel vrijblijvend informeren over relevant nieuws. Wilt u deze nieuwsbrief toch niet blijven ontvangen? Klik dan hier om af te melden.


Perrit | Sherwood Rangers 29 | 7551 KW Hengelo | Tel: 074-7501220 | Fax: 074-7501221