Perrit | nieuwsbrief #1 2005
Periodieke nieuwsbrief van Perrit met alle relevante ontwikkelingen voor onze partners. Deze nieuwsbrief staat volledig in het teken van zakelijke oplossingen qua hosting.
Perrit | hosting
Perrit is leverancier van een scala aan zakelijke hosting oplossingen. De standaard variant (shared hosting, ook wel webhosting) is afdoende voor kleine(re) Internet applicaties of websites. Bij shared hosting deelt een zakelijke gebruiker een webserver met andere zakelijke gebruikers. Lees meer
Perrit | Server hosting

Naast shared hosting biedt Perrit ook een drietal varianten van Server hosting. Bij Server hosting wordt een (dedicated) server voor de klant opgenomen in het Perrit-netwerk. Het grote voordeel hiervan is dat de klant profiteert van de zakelijke dienst-verlening van Perrit, maar ook de beschikking heeft over een eigen server. Naast regulier Colocated hosting (waarbij een eigen server van de klant in het Perrit netwerk staat) biedt Perrit ook Leased hosting en Managed Hosting (dit laatste is op basis van een Service Level Agreement, beheerovereenkomst en daarmee harde garanties. Voor een vergelijking zie onderstaande tabel, voor meer informatie klik hier
 

Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
Wat adviseer ik mijn klant?
Belangrijkste uitgangspunt is dat de hostingsoplossing past bij de Internet activiteiten. Indien het een 'simpele' website betreft dan volstaat regulier het zilveren of gouden shared hostingspakket. Heeft een klant databasewensen (bijv. online winkel) of genereert een website veel adressen, aanvragen e.d. dan is Colocated hosting/ Leased hosting van toepassing. Draait het echter om een bedrijfsvitale toepassing (als een wonings-toewijzingsmodule) dan is Managed hosting de (maat)oplossing! Meer weten?
 
Nieuwe prijslijst
 
Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
Nieuwe medewerker

Met ingang van 1 februari 2005 is Joost van Wieringen begonnen als Account-manager bij Perrit. Joost zal, mede vanwege zijn jarenlange ervaring, nauw betrokken zijn bij de (technische) vragen van onze partners.
Vragen? J.vanwieringen@perrit.nl  

Perrit | SPAM-, & Virusfiltering
Alle E-mail van Perrit hostingsklanten wordt gratis gefilterd op SPAM & Virussen. Hierdoor wordt een veilige en zakelijke oplossing geboden.  
Partnervergoeding
Onze partners ontvangen voor elk abonnement een wederkerende partnervergoeding. Dit kan variëren tussen de 10% - 20% voor hostings-varianten. Deze vergoeding ontvangt u zolang een klant bij Perrit blijft.
Hostingspakketten
Diverse hosting pakketten voorzien de zakelijke gebruiker van een totaal oplossing. Naast webruimte omvatten deze pakketten ook E-mail, domeinnaam- registratie, traffic, support en back up.
Packagedeal
Naast het feit dat uw klanten voor Internet gerelateerde één partner hebben bieden deze bieden ook nog financieel voordeel voor uw klant. De korting is afhankelijk van het aantal producten.
Perrit stuurt u deze nieuwsbrief omdat u aangemeld bent via één van onze sites of dat u of uw bedrijf gebruik maakt van één van onze producten of diensten. Wij willen u graag geheel vrijblijvend informeren over relevant nieuws. Wilt u deze nieuwsbrief toch niet blijven ontvangen? Klik dan hier om af te melden.


Perrit | Sherwood Rangers 29 | 7551 KW Hengelo | Tel: 074-7501220 | Fax: 074-7501221