40% korting op het hosting pakket bij aanschaf van Hosted Exchange!

Momenteel maakt u al gebruik van Hosted SharePoint van Perrit. Overal ter wereld beschikt u snel over uw documenten en bedrijfsgegevens. U kunt dit nu uitbreiden met Hosted Exchange, waardoor u samen met uw collega’s de agenda’s kunt bewerken en overal ter wereld uw e-mail kunt inlezen via laptop, pc of telefoon.

Speciaal voor U als afnemer van Hosted SharePoint krijgt u 40% korting op het hosting pakket bij aanschaf van Hosted Exchange! Neem contact met ons op via sales@perrit.nl of via telefoonnummer 074 - 7501220.

Hosted Exchange 2007

Stuntaanbieding Hosted Exchange!

Hosted Exchange 2007 is geen upgrade maar een volledig nieuw ontworpen 64 bit email en groupware server. Een 64 bit platform biedt niet alleen veel meer werk geheugen en een hogere datadoorvoersnelheid. Microsoft heeft als vereiste een 64 bit computer maar ook minimum van 2 GB werkgeheugen. Waar de vorige versie alleen als front-end of als back-end geïnstalleerd konden worden kent de nieuwe versie 5 verschillende rollen en is het mogelijk om meerdere rollen in een serverinstallatie te combineren.

De verschillende rollen zijn: Client acces, Mailbox, Unified Messaging, Edge Transport en Hub Transport. Via Client acces heeft u toegang tot de mailserver via non outlook client.
De mailbox geeft ondersteuning van outlook met folders, agenda's, taken & contacten, waaronder ook publieke folders die voor meerdere mensen toegankelijk zijn.

Het is mogelijk om spraak en telefonie te koppelen aan het mailsysteem door middel van Unified Messaging. De beide Transport rollen zorgt voor de communicatie. De Edge Transport de communicatie met de buitenwereld, spam en virusfiltering. De Hub Transport zorgt voor de communicatie van verschillende servers binnen de eigen onderneming, strikt binnen active directory.

Hosted Exchange server 2007 zorgt voor een betere bescherming van communicatie en informatie door automatische encryptie en mailverkeer en het weren van spam en virussen. De zoekfunctionaliteit is sterk verbeterd: Het helpt gebruikers bij het vinden van afspraken, contracten en emails. 

Veel bedrijven overwegen de keuze van een Hosted Exchange omgeving, omdat dit veel voordeel biedt bij het structuren van afspraken, contactpersonen, e-mail en taken!

 

Stand van zaken verbouwing
De bouwwerkzaamheden zijn bijna afgerond aan de Bornsestraat. Het resultaat is een schitterend nieuw kantoorpand! De verwachting is dat we vanaf eind 2007 terug te vinden zijn op onze oude vertrouwde locatie in een geheel nieuw kantoor!

Wegens verbouwing zijn we dus nog tijdelijk te bereiken op het volgende bezoekadres:

Paul Krugerstraat 44
7551 GN Hengelo
T +31 (0) 74 7501220
F +31 (0) 74 7501221

Het postadres is ongewijzigd:
Postbus 76
7550 AB Hengelo

Voor een routebeschrijving klik hier.

Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
Perrit stuurt u deze nieuwsbrief omdat u aangemeld bent via één van onze sites of dat u of uw bedrijf gebruik maakt van één van onze producten of diensten. Wij willen u graag geheel vrijblijvend informeren over relevant nieuws. Wilt u deze nieuwsbrief toch niet blijven ontvangen? Klik dan hier om af te melden.


Perrit | Sherwood Rangers 29 | 7551 KW Hengelo | Tel: 074-7501220 | Fax: 074-7501221