breedte:780px; hoogte:226px
 

breedte:200px;
 
 
Vooraankondiging
Beste Partner,
 
Wij zijn verheugd in deze nieuwsbrief de lancering te kunnen aankondigen van maar liefst 3 nieuwe producten van 3 nieuwe ISV's. Daarnaast staat ook Team Foundation Server van Microsoft in de startblokken om te worden gelanceerd. Hierover volgt binnenkort meer. 
Cloud en SaaS zijn op dit moment erg populair, wat er voor zorgt dat we door vele ISV's worden benaderd om samen met hen een commercieel succes in de Cloud te realiseren.
 
We zullen jullie in de komende weken op de hoogte houden van de vorderingen rondom de verschillende producten. 
Meer weten over de verkoop of implementatie mogelijkheden van een van de onderstaande producten? Schroom niet om contact op te nemen met een van mijn collega's via sales@perrit.nl of 074 7501220!
 
Met vriendelijke groet,
Henk Kok
 
BPMOne vanaf € 6,75 pmnd

BPMone is een complete suite voor Business Process Management. Kenmerken zijn de gebruiksvriendelijk en laagdrempeligheid, waardoor mensen zeer makkelijk aan de slag kunnen met BPMone. BPMone biedt functionaliteit om processen in kaart te brengen, te communiceren, te analyseren en de relatie werkelijkheid vast te stellen. Op basis van de beschrijving van de processen en de relatie met de werkelijkheid kunnen vervolgens keuzes worden gemaakt over verdere verbetering en biedt BPMone de mogelijkheid daar dan ook naartoe te gaan werken.

 BPMOne Viewer per gebruiker per maad                      € 6,75
 BPMOne Designer per gebruiker per maand                € 245,-
 BPMOne Process Mining per gebruiker per maand    € 395,-

 

 

Pallas Athena in Magic Quadrant

breedte:67px; hoogte:63px

Pallas Athena is eind vorig jaar door Gartner opgenomen in het Magic Quadrant voor BPM Suites!

Lees meer »

 
 
LearningGuide v.a. € 1,50 pmnd

Een LearningGuide is een innovatief Electronisch Performance Support Systeem (EPSS), altijd afgestemd op de leerbehoefte, kennis en vaardigheden van medewerkers. LearningGuide is vanaf 2001 door vele organisaties in gebruik en reeds toegankelijk vanaf meer dan 1.000.000 werkplekken. Het geeft de medewerkers van uw klant alle noodzakelijke ondersteuning op de werkplek bij het toepassen of uitvoeren van (nieuwe) processen, procedures, desktop- of bedrijfsapplicaties.

 LearingGuide Standaard per gebruiker per maad       € 1,50
 LearingGuide Advanced per gebruiker per maad        € 3,50
 Alle Standaard Producten 
gebundeld p. gebr. p. m.   € 10,-`

 

 

breedte:200px;

breedte:200px;
 
 
First Contact € 120,- pmnd 
First Contact leidt een binnendienst medewerker intelligent en logisch door zowel binnenkomende als uitgaande gesprekken, door middel van het geven van herhaalbare, voorspelbare resultaten. Doel is het stimuleren van de binnendienstmedewerker,zodat deze het vertrouwen krijgen bij het omgaan met bezwaren van klanten. First Contact scripting verhoogt ook aanzienlijk de snelheid van het verzamelen van informatie en lead kwalificatie, door de koppeling met bijvoorbeeld Microsoft CRM of SalesForce. Ingevoerde informatie wordt onmiddelijkverwerkt in het gekoppelde pakket, waardoor de wrap-up time tot een minimum wordt beperkt.
 
 

Shop

Cloud Desktop

DevOps & ITSM

Azure

PaaS

Dynamics CRM

Skype & VOIP

SharePoint

Project Server

Data & Protection

Dynamics NAV

Webhosting Solutions

Online Kantoorsoftware

Document Solutions

Alles

Support

Storingen

Onderhoudsvenster

Heb je een vraag?

Webmail

Teamviewer

Migratie Exchange 2013

Kenniscentrum

Zoek in Kenniscentrum

Wat is SaaS

Voordelen SaaS

Software of SaaS

De veiligheid

Over Perrit

Contact

Werken bij Perrit

Routebeschrijving

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me nu!

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Privacy

Cookies

Perrit.nl

Sherwood Rangers 29

7551 KW Hengelo

T: +31 74 750 12 20

sales@perrit.nlPerrit stuurt u deze nieuwsbrief omdat u aangemeld bent via één van onze sites of dat u of uw bedrijf gebruik maakt van een van onze producten of diensten. Wij willen u graag geheel vrijblijvend informeren over relevant nieuws. Wilt u deze nieuwsbrief toch niet blijven ontvangen? Klik dan hier om af te melden.


Perrit | Sherwood Rangers 29 | 7551 KW Hengelo | Tel: 074-7501220 | Fax: 074-7501221