Afbeelding van Perrit | hosted online software
Home Bedrijfsbehoeften
Partners
Referenties
Kenniscentrum
Support
Over Perrit
Klik hier voor de HTML versie indien deze mailing niet goed wordt weergegeven


- U I T N O D I G I N G -    

     


                           Aanmelding is vereist, klik hier om dit direct te doen !

Afbeelding van Perrit | hosted online software
/?RubriekID=3043,_self
Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
Geachte Heer, Mevrouw,


Hierbij wil ik u graag uitnodigen voor een Sales Training welke Perrit vanuit haar Preferred Partner Program organiseert. Perrit geeft u de gelegenheid om hier als sales professional aan deel te nemen.

Perrit heeft in samenwerking met Kenneth Smit Training een uitgekiend programma samengesteld om u in één dag helemaal bij te brengen op het gebied van de verkoop van online software of Saas. Daarnaast zult u in deze training ook kennis opdoen welke u kunt gebruiken voor de verkoop van uw eigen producten of diensten. Verkopen van online software: uw en onze uitdaging!

Online werken is inmiddels dagelijkse realiteit. Iedere zichzelf respecterende ondernemer heeft daarom allang ingezien dat hij niet meer om deze werkwijze heen kan, toch? Klinkt logisch, alleen de praktijk geeft aan dat deze markt nog volledig open ligt. Kansen te over!

De hedendaagse ondernemer zal juist in deze tijd zijn volledige aandacht willen richten op het ondernemen. Door meer druk op de organisatie moet goed gekeken worden naar het behalen van meer rendement en het verlagen van de interne kosten. Kantoor automatisering wordt daarbij vaak over het hoofd gezien. De bestaande kosten voor hard- en software, en het beheren hiervan, zijn vaak onduidelijk en blijken hoger te zijn dan gedacht. Daarnaast zijn veel organisaties nog voorzien van oudere applicaties en software welke niet beantwoorden aan de eisen van modern ondernemen. Nu investeren lijkt onlogisch en risicovol, dus wordt vaak vooruit- geschoven. Online software, SaaS, zet deze bezwaren aan de kant en geeft de ondernemer de mogelijkheid direct en zonder zorgen met de nieuwste applicaties te kunnen werken. Alle kans voor u dus als (potentiële) partner van Perrit om deze boodschap te verspreiden. 

Om gewapend deze voor u wellicht nieuwe markt te betreden, biedt Perrit u in samenwerking met Kenneth Smit Training een 1-daagse training aan waarin u de gewenste ondersteuning krijgt. Enerzijds behandelen we hoe om te gaan met de terughoudende ondernemer die moeite heeft met de nieuwe technische standaard werkwijze en anderzijds hoe het verkoop gesprek succesvol kan worden afgesloten met een opdracht. 

Onderwerpen die in deze training behandeld worden zijn onder andere het omgaan met weerstand en bezwaren van de potentiële klant gelet op de online producten van Perrit. Daarnaast trainen we het herkennen van koopsignalen en het succesvol afsluiten van uw verkoopgesprek middels diverse afsluittechnieken. Tevens wordt naast de verbale communicatie ook aandacht besteed aan het non verbale aspect van commerciële communicatie, zowel van uw gesprekspartner als van u zelf. De trainingen van Kenneth Smit Training zijn gericht op vaardigheden die in uw dagelijkse commerciële praktijk direct toepasbaar zijn.

Door tijdens de training gebruik te maken van multimediale apparatuur is de behandeling van de theorie tijdens de trainingssessies niet leidend maar ondersteunend. Het grootste deel van de beschikbare trainingstijd wordt dan ook besteed aan rollenspellen en praktijkoefeningen.

Eén dag investeren garandeert uw commercieel succes!Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,


Bent u erbij ?

U kunt deze training volgen voor slechts € 695 (normaal bij Kenneth Smit € 795,-) per persoon. Nadat u zich aangemeld heeft ontvangt u van ons aanvullende gegevens. De training zal plaatsvinden op onze kantoorlocatie aan de Sherwood Rangers 29 te Hengelo. Wij zullen zorgen voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.

Mis het dus niet !

Meld u hier aan.

* Let op !  Er zijn max 8 plaatsen per datum beschikbaar, dus reageer snel ! Indien u met 8 of meer personen deze training wilt volgen dan gelden hiervoor speciale prijzen. De training kan dan ook op een andere data of andere lokaties in Nederland of België gegeven worden. Bel ons voor meer informatie hierover.Wij kijken uit naar uw komst! 


Met vriendelijke groeten,

Harald Lohmann
Perrit | Marketing & Communicatie

Afbeelding van Perrit | hosted online software
,

 
Programma:

 

Ochtend sessie
09:00 - 12.30u

Lunch
12:30 - 13.30u
 

Middag sessie
13:30 - 17:00 

Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
,
Trainingen:

- Sales Training
  Sell Saas @ Warpspeed
  ism Kenneth Smit Training 

Wanneer:
- meerdere data in augustus,
  september en oktober.
- click hier voor de nog
  beschikbare data


 

 Bij inschrijving ontvangt u gratis het zeer inspirerende boek Becoming Great !

Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
http://www.becominggreat.nl/,_blank

  
 


 

Perrit Producten:
Microsoft Exchange
Microsoft SharePoint
Dynamics CRM 4.0 Online
Project Management (EPM)
MS Dynamics NAV
MS Dynamics AX 
Document Processing 
Hosting Solutions
Internettoegang Communications Server
Live Meeting
Dedicated Server hosting
Managed hosting
Webhosting
Colocatie
Domeinregistratie

Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software Afbeelding van Perrit | hosted online software
http://twitter.com/PerritNL,_blank
Perrit stuurt u deze nieuwsbrief omdat u aangemeld bent via één van onze sites of dat u of uw bedrijf gebruik maakt van één van onze producten of diensten. Wij willen u graag geheel vrijblijvend informeren over relevant nieuws. Wilt u deze nieuwsbrief toch niet blijven ontvangen? Klik dan hier om af te melden.


Perrit | Sherwood Rangers 29 | 7551 KW Hengelo | Tel: 074-7501220 | Fax: 074-7501221