Afbeelding van Perrit | hosted online software
Home Bedrijfsbehoeften
Partners
Referenties
Kenniscentrum
Support
Over Perrit
Beste "aanhef"

Om maar direct met de deur in huis te vallen, wij willen ons graag willen even voorstellen. Wij zijn Armeo, een adviesbureau gespecialiseerd in het analyseren, optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen ter ondersteuning van zorginstellingen. Onze missie is om u meer tijd voor zorg te geven door verlichting van de administratieve druk.

Armeo ondersteunt u bij het opzetten en beheren van uw (proces gestuurde) informatiesystemen. Dit doen wij door jarenlange ervaring, bedrijfskundige kennis, technisch specialisme en een gedegen analysemethodiek te combineren met een no nonsense aanpak. Door de werkelijke processen in uw organisatie inzichtelijk te maken, zijn wij samen met u in staat de efficiëntie van uw organisatie verder uit te bouwen.

drieS® is flexibel en makkelijk in gebruik. De professional met beheerrechten (bijvoorbeeld de TeamCoördinator) kan de verschillende modules zelf waar nodig aanpassen aan de werkwijze en indeling van de organisatie. Indien gewenst kan Perrit koppelingen creeëren tussen drieS en andere in de zorg gebruikte pakketten of databases. Hierdoor kan gewenste informatie centraal ingevoerd worden en toch op verschillende plaatsen beschikbaar zijn.


drieS® zorgt ervoor dat u door middel van een intuïtieve gebruikersinterface gegevens over de gemoedstoestand van cliënten kunt invoeren, beheren en weergeven. In drieS wordt voor iedere cliënt een aparte omgeving aangemaakt waarin alle gegevens met betrekking tot stemming, stijl en stress ingevoerd en bewaard kunnen worden. Voor  goede herkenbaarheid van de cliënt kan deze omgeving gepersonifieerd worden met een foto en enkele persoonlijke gegevens heeft u op elk moment van de dag inzage in de rapportages zodat u weet hoe een cliënt er op dat moment voor staat en indien gewenst de wijze van benadering of de behandeling daarop aanpassen

Cliëntvolgsysteem drieS

Armeo zet ten aanzien van veiligheidsmanagement een uniek concept in de zorgmarkt: het cliëntvolgsysteem 'drieS'. Met drieS is uw organisatie beter in staat crisissituaties met cliënten te voorkomen.

Doel veiligheidsmanagement
Het doel van veiligheidsmanagement is om uw personeel te leren omgaan met cliënten die agressief kunnen zijn. Dit vergt niet alleen training in praktijksituaties, maar ook zeer individuele informatie over de gemoedstoestand van betrokken cliënten.

De praktijk
Er zijn legio praktijkvoorbeelden van situaties waarin een cliënt dusdanig agressief gedrag vertoont, waardoor de begeleider zich onveilig voelt. Echter: Armeo gaat uit van het principe dat het gedrag van de cliënt wordt bepaald door het gedrag van de begeleider. Voor iedere cliënt is namelijk een unieke benaderingswijze nodig.

Een goede en altijd recente informatievoorziening rondom deze cliënt is dus onmisbaar voor het uitvoeren van de dagelijkse taken. Hoe reageert hij of zij in specifieke situaties? Een begeleider moet te allen tijde cliëntinformatie kunnen opvragen en bijwerken voor zijn collega's.

drieS
Voor begeleiders is het dus van groot belang inzicht te hebben in de gemoedstoestand van een cliënt. In ons cliëntvolgsysteem drieS wordt dit hoofdzakelijk aangeduid met kleuren en cijfers. 

Na een korte analyse van uw huidige methodiek, kijken we samen met u naar mogelijke verbeterpunten in dit proces. Vervolgens kan drieS op uw specifieke situatie worden ingericht, zodat:

uw begeleiders eenvoudig de gemoedstoestand van cliënten kunnen opvragen en bijwerken, waardoor de kans op agressie afneemt
uw begeleiders historische ontwikkelingen kunnen bekijken en gedragspatronen kunnen ontdekken
uw cliënten door de juiste benadering van de begeleider zich beter op hun gemak voelen
het management altijd inzage heeft in rapportages op organisatieniveau en afdelingsniveau, waardoor zij beter kan sturen
Er zijn diverse mogelijkheden om drieS in uw organisatie te implementeren. Vraag naar de mogelijkheden!
 
 
 Wilt u meer informatie over het Cliëntvolgsysteem drieS?
074 750 12 00 of sales@armeo.nl

   
Perrit stuurt u deze nieuwsbrief omdat u aangemeld bent via één van onze sites of dat u of uw bedrijf gebruik maakt van één van onze producten of diensten. Wij willen u graag geheel vrijblijvend informeren over relevant nieuws. Wilt u deze nieuwsbrief toch niet blijven ontvangen? Klik dan hier om af te melden.


Perrit | Sherwood Rangers 29 | 7551 KW Hengelo | Tel: 074-7501220 | Fax: 074-7501221