ACCENT Zorg

ACCENT Zorg is een onafhankelijk bureau, gespecia-liseerd in thuisverzorging- en verpleging. Bij Accent Zorg gaat het om details. De klant bepaalt de accenten in onze dienstverlening. Het zijn deze accenten die maken dat hun zorg aansluit op uw levensstijl

Accent Zorg bemiddelt voor verpleegkundigen, ver-zorgenden en huishoudelijk medewerkers. Zorgvuldig geselecteerde professionals waarbij ze het accent leggen op deskundigheid en klantgerichtheid.
Zorgverleners die zich inleven in uw situatie en werken vanuit een kleine, vaste groep. Accent Zorg is het antwoord op ingewikkelde aanvraagprocedures, wachtlijsten en onpersoonlijke zorg.

Accent Zorg maakt gebruik van Perrit Hosted Sharepoint om externe zorgverleners aangesloten bij Accent Zorg overal en altijd toegang te geven tot documenten zoals werkinstructies, formulieren en rapportages. Deze kunnen ze altijd en overal bekijken en indien gewenst eenvoudig up-to-date houden. Tevens maakt Accent zorg gebruik van de Perrit Hosted Exchange mail oplossing. Hierdoor kunnen ze ook altijd en overal bij hun persoonlijke en gedeelde email, contactpersonen en agenda. Het maken van afspraken, het terugvinden van adressen en het uitwisselen van cliënt en overige gegevens wordt hierdoor zeer eenvoudig en effectief.

Wilt u meer informatie over deze klant of de toegepaste producten? Neem dan contact op met Perrit Sales.

ACCENT Zorg

Siependaallaan 1
4003 LE Tiel
0344 – 679300

Geïnteresseerd? Stuur ons nu een berichtje en we starten meteen!

Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.