Perrit referentie

Hieronder vindt u onze referenties van bedrijven waarmee we samenwerken. We zijn blij met de resultaten en willen onze waardering uitspreken voor de professionele en betrouwbare samenwerking. Deze referenties geven u een idee van onze werkwijze en wat u van ons kunt verwachten.

Unie van Waterschappen

Zonder water is er geen leven. We hebben het nodig als drinkwater, voor akkerbouw, in de veelteelt en industrie. In Nederland is meestal water genoeg, maar het is vaak ongelijk verdeeld en vervuild.

AWEPA

Awepa is een organisatie welke zich sterk maakt voor het goed functioneren van de parlementen in Afrika. Tevens zorgen zij ervoor dat Afrika op de politieke agenda van Europa blijft staan.

Royal Haskoning

Royal HaskoningDHV is een Nederlands ingenieursbureau dat al decennia actief is. We streven ernaar urgente problemen op te lossen, zoals het oplossen van uitdagingen op het gebied van water, energie, duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling.

Nijland Services

Nijland Service B.V. is gespecialiseerd in de in- en verkoop van grondverzet-, industrie- en bouwmachines zoals dieplepels, wielladers, verreikers, minigravers, schrankladers, heftrucks, uitrustingsstukken, enz. enz. en heeft een snel wisselende voorraad van nieuwe en gebruikte machines.

BS de vijf Eiken

De vijf Eiken is een protestants christelijke basisschool met een open karakter, gevestigd in de gemeente Gilze en Rijen. Op dit moment hebben wij 170 leerlingen. De Vijf Eiken is een brede school. Dat wil zeggen dat er verschillende instellingen in het gebouw zijn die zich richten op kinderen en ouders; van peuterspeelzaal tot buitenschoolse opvang.

ACCENT Zorg

ACCENT Zorg is een onafhankelijk bureau, gespecia-liseerd in thuisverzorging- en verpleging. Bij Accent Zorg gaat het om details. De klant bepaalt de accenten in onze dienstverlening. Het zijn deze accenten die maken dat hun zorg aansluit op uw levensstijl

Delta Lloyd

Delta Lloyd Verzekeringen is onderdeel van Delta Lloyd Groep, een breed en veelzijdig concern in de financiële dienstverlening. Het assortiment van Delta Lloyd Groep varieert van eenvoudige spaarproducten tot complexe verzekeringsproducten en financiële planning. 

Bent u geinteresserd?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.