BS de vijf Eiken

De vijf Eiken is een protestants christelijke basisschool met een open karakter, gevestigd in de gemeente Gilze en Rijen. Op dit moment hebben wij 170 leerlingen. De Vijf Eiken is een brede school. Dat wil zeggen dat er verschillende instellingen in het gebouw zijn die zich richten op kinderen en ouders; van peuterspeelzaal tot buitenschoolse opvang.

Als brede school maken wij op dit moment een sterke groei door. Met de groei van het aantal leerlingen neemt ook het aantal administratieve taken toe. Daarom is het voor ons van groot belang dat alle administratieve systemen waaronder ons mailverkeer, goed en vlot verlopen.

Wij hebben gekozen voor Hosted Exchange van Perrit omdat dat een betrouwbaar en snel werkend systeem is. Wij waren niet tevreden over onze vorige provider. Wij hadden veel last van storingen die lang aanhielden. Klachten werden niet direct verholpen wat veel tijd kostte. Wij hebben voor Perrit gekozen omdat zij ons een aantrekkelijk aanbod hebben gedaan en vanwege de persoonlijke benadering. De dienstverlening van Perrit bevalt ons uitstekend: de mail verloopt zonder problemen en als er klachten zijn, worden deze direct verholpen. Wij kunnen hier alleen maar aan toevoegen dat wij hopen en verwachten dat de dienstverlening van Perrit zo blijft zoals deze nu is.

Wilt u meer informatie over deze klant of de toegepaste producten? Neem dan contact op met Perrit Sales.

BS de vijf Eiken

 

V. Duivenvoordestr 75
5121 VR Rijen
0161 233 541

Geïnteresseerd? Stuur ons nu een berichtje en we starten meteen!

Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.