Azure Support

Maximaliseer de performance en de beveiliging van uw IT-infrastructuur en -services met behulp van onze Azure Support Services. Ons team van gecertificeerde experts kan u helpen uw Azure-omgeving te optimaliseren met behulp van onze efficiënte diensten voor Cloud migratie, proactief beheer, geavanceerde disaster recovery-oplossingen en integratie strategieën.

Support desk medewerker lachend

Als managed service provider begrijpen we hoe belangrijk het is om te beschikken over betrouwbare en veilige IT-infrastructuren. Daarom bieden we een reeks services op het Azure-platform aan om uw online dienstverlening succesvol te beheren en te verbeteren.

Onze Azure Support omvat onder andere het helpen bij het plannen van implementaties met behulp van Azure DevOps, het verhogen van de beveiliging van uw omgevingen met Azure Defender for Cloud, het monitoren van prestaties en beschikbaarheid (observability) met Azure Monitor, het automatisch aanpassen van capaciteit met Azure Autoscale, het maken van regelmatige back-ups volgens het vernieuwde 3-2-2 principe en het opzetten van een disaster recovery-plan met Azure Site Recovery of vergelijkbare strategieën.

Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het integreren van Azure met andere systemen via bijvoorbeeld Azure Logic Apps, het verhogen van de kennis van uw teamleden door hen maximaal te betrekken, het beheren van licenties en het verbeteren van goverance, het uitvoeren van tests met Azure Test Plans en het beheren van de configuratie van Azure-omgevingen met Azure Resource Manager.

Onze professionals staan altijd klaar om u te helpen met al uw Azure-gerelateerde vragen en problemen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Azure Support.

Ook ervaren wat wij voor uw development proces kunnen betekenen? Bezoek ook eens de website van onze zuster organisatie Xablu!
Xablu: Training en Coaching voor Software Teams!

Support desk medewerker lachend
  • Azure DevOps

  • Bitbucket

  • GitLab

  • Github

Weten hoe we uw team kunnen ondersteunen?

Vul dan het formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen.