Azure Support

Azure Support biedt u deskundige ondersteuning en technische begeleiding bij het gebruik van Microsoft Azure. Onze IT-professionals staan voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van problemen, het implementeren van oplossingen en het maximaliseren van de waarde van Azure voor uw organisatie.

Organisaties worden geconfronteerd met een groeiende complexiteit van cloud omgevingen en hebben behoefte aan betrouwbare ondersteuning. In een snel veranderende markt is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste technologieën en om de juiste expertise te hebben om problemen snel op te lossen en maximale waarde uit de cloud te halen.

Support desk medewerker lachend

Technische ondersteuning en expertise

Azure Support biedt u toegang tot een team van ervaren Azure-specialisten die u kunnen helpen met technische vragen, probleemoplossing, optimalisatie-advies en begeleiding bij het gebruik van Azure-services. Onze experts zijn beschikbaar om u te ondersteunen bij het implementeren, beheren en schalen van uw Azure-infrastructuur. Met Azure Support kunt u vertrouwen op de expertise en ervaring van Microsoft om het meeste uit uw Azure-implementatie te halen.

Directe IT-ondersteuning

Het beheren van een cloud infrastructuur vereist specifieke technische kennis en ervaring. Organisaties hebben behoefte aan directe IT-ondersteuning om problemen snel en efficiënt op te lossen, de uptime te waarborgen en de juiste richtlijnen te krijgen voor het optimale gebruik van Azure.

Snelle probleemoplossing

Expertise beschikbaar

Vermindert downtime

Optimalisatie-advies

  • Snelle probleemoplossing
  • Expertise beschikbaar
  •  Vermindert downtime
  • Optimalisatie-advies
happy-people-working-tower

De voordelen op een rij

Pas uw serveromgeving aan naar uw eigen wensen en behoeften, waardoor u volledige controle heeft over uw IT-omgeving en de mogelijkheid heeft om deze aan te passen wanneer dat nodig is.

Voeg gemakkelijk extra servers toe of verwijder deze indien nodig, zodat u snel en gemakkelijk kunt inspelen op de veranderende behoeften van uw bedrijf.

Bespaar kosten door alleen te betalen voor de resources die u gebruikt, waardoor u niet betaalt voor overbodige capaciteit en kunt besparen op de totale IT-kosten.

Beheer en controleer de serveromgeving volledig zelf, zodat u volledige controle heeft over uw IT-omgeving en deze kunt afstemmen op uw bedrijfsprocessen en -behoeften.

Minimaliseer downtime en verhoog de beschikbaarheid van uw systemen, waardoor u de bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen en de productiviteit van uw werknemers kunt maximaliseren.

Bescherm uw data en systemen met verschillende beveiligingsmechanismen, zodat u de privacy en beveiliging van uw bedrijfsinformatie kunt waarborgen en risico’s op inbreuken kunt minimaliseren.

Maak automatische back-ups en herstel uw systemen gemakkelijk in geval van problemen, waardoor u de bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen en snel kunt reageren op problemen.

Geïnteresseerd? Stuur ons nu een berichtje en we starten meteen!

Als u IT-ondersteuning nodig heeft of gewoon extra handen kan gebruiken zijn wij er om u hiermee te helpen!