Cyber beveiliging basis

Onze Cyber Beveiliging Basis dienst biedt organisaties essentiële bescherming tegen cyberaanvallen en datadiefstal. Met een combinatie van beveiligingsmaatregelen, bewaking en incident respons minimaliseren we het risico op cybercrime.

Cyberaanvallen zijn tegenwoordig een steeds grotere bedreiging voor organisaties. Malware, phishing en ransomware zijn enkele voorbeelden van aanvallen die organisaties kunnen treffen. Het beschermen van bedrijfs informatie en persoonsgegevens is daarom belangrijk geworden voor bedrijven.

hoi

Een complete oplossing voor cyberbeveiliging

Onze Cyber Beveiliging Basis dienst biedt een uitgebreide en proactieve benadering van cyberbeveiliging. We beginnen met een uitgebreide analyse van uw huidige beveiligingsniveau en creëren vervolgens een op maat gemaakt beveiligingsplan. We bieden 24/7 bewaking van uw systemen en reageren snel en effectief op elk incident. Bovendien ontvangt u realtime rapportage over uw beveiligingsstatus en gebeurtenissen.

Zorgeloos online ondernemen

Cybercrime is een groeiend probleem voor organisaties van alle groottes en in alle sectoren. De kosten van een succesvolle cyberaanval kunnen enorm zijn, niet alleen financieel, maar ook voor de reputatie van het bedrijf.

24/7 bewaking

Expert incidentrespons

Maatwerk beveiligingsplan

Realtime rapportage

  • 24/7 bewaking
  • Expert incidentrespons
  • Maatwerk beveiligingsplan
  • Realtime rapportage
happy-people-working-tower

De voordelen op een rij

Onze Cyber Beveiliging Basis biedt een proactieve aanpak om de kans op cyberaanvallen te minimaliseren. We identificeren kwetsbaarheden en implementeren passende maatregelen om uw systemen en gegevens te beschermen.

We bieden continue bewaking van uw systemen, zodat potentiële bedreigingen snel worden gedetecteerd. Dit stelt ons in staat om onmiddellijk actie te ondernemen en mogelijke schade te beperken.

In het geval van een cyber aanval reageren wij snel en effectief om de schade te minimaliseren en de downtime te beperken. We nemen maatregelen om de aanval af te weren, het systeem te herstellen en de normale bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk te hervatten.

U ontvangt realtime rapportage over de beveiligingsstatus van uw systemen. Dit stelt u in staat om de beveiligingsmaatregelen bij te houden en eventuele zwakke punten aan te pakken voordat ze worden misbruikt.

We implementeren strikte toegangsbeheer maatregelen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw systemen en gegevens. Dit vermindert het risico op ongeautoriseerde toegang en gegevensinbreuken.

We implementeren en onderhouden krachtige firewalls die uw netwerk beschermen tegen externe aanvallen. Dit blokkeert kwaadaardig verkeer en vermindert het risico op inbreuken.

We implementeren geavanceerde antivirus- en anti-malware-oplossingen om schadelijke software te detecteren en te blokkeren. Dit beschermt uw systemen tegen virussen, spyware, ransomware en andere malware-bedreigingen.

We implementeren veilige verbindingen en codering protocollen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden overgedragen via internet. Dit beschermt uw vertrouwelijke informatie tegen onderschepping en afluisteren.

We voeren regelmatig vulnerability scans uit om zwakke punten en beveiligingslekken in uw systemen te identificeren. Op basis van de resultaten nemen we de nodige maatregelen om deze kwetsbaarheden te patchen en te minimaliseren.

We bieden training en bewustmakingsprogramma’s om uw medewerkers op de hoogte te brengen van de beste beveiligingspraktijken. Dit vermindert menselijke fouten en vergroot het bewustzijn van potentiële beveiligingsrisico’s.

Geïnteresseerd? Stuur ons nu een berichtje en we starten meteen!

Als u IT-ondersteuning nodig heeft of gewoon extra handen kan gebruiken zijn wij er om u hiermee te helpen!