Cyber beveiliging Basis

Technologie verandert in hoog tempo, waardoor cybersecurity steeds belangrijker wordt. Samen zorgen we ervoor dat u de nieuwste cybermethoden kent en maximaal maatregelen neemt om ze voor te blijven.

Perrit Cyberbeveiliging Basis

Start met de basis

Uiteindelijk kan cyberbeveiliging veel tijd en geld kosten. Het kan overweldigend zijn om meer te weten te komen over alle verschillende soorten cyberbedreigingen en hoe u zich ertegen kunt beschermen. In plaats daarvan moeten we beginnen met wat het meest essentieel is: basispraktijken voor cyber bescherming. Daarnaast gaan we samen aan de slag om de bewustwording in uw organisatie te vergroten.

We beginnen operationeel

De basics waarmee we het fundament voor een informatie veiligere organisatie leggen, zijn:

  • Operationele beveiliging (malware, backups, software-installatie etc)
  • Wachtwoorden
  • Netwerkbeveiliging
  • Fysieke toegang
  • Autorisaties
  • Leveranciersbeheersing

Perrit Driepijlerbenadering tot Cyberbeveiliging

1. Mens en Compliance

2. Proces en Governance

3. Data en Informatie

Optimaliseer uw bedrijfs security

Wanneer u de cybersecurity van uw bedrijf benadert met de bovenstaande drie belangrijke pijlers in gedachten, kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen externe en interne indringers. Hoewel u nooit volledig beschermt bent tegen cybercriminaliteit zoals ransomware, kunnen we samen de kans op bijvoorbeeld een datalek wel sterk verkleinen. Daardoor bent u goed op weg om de best mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen en uw organisatie optimaal te beschermen. 

Meer weten over onze dienstverlening?

Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.