Delta Lloyd

Delta Lloyd Verzekeringen is onderdeel van Delta Lloyd Groep, een breed en veelzijdig concern in de financiële dienstverlening. Het assortiment van Delta Lloyd Groep varieert van eenvoudige spaarproducten tot complexe verzekeringsproducten en financiële planning. 

Op basis van een Enterprise Service Bus realiseerde onze Partner Pagelink een platform waar alle verzekeringen van Delta Lloyd online door eindgebruikers direct kunnen worden afgesloten. In de praktijk wordt hierbij rechtstreeks gekoppeld met de backoffice systemen van Delta Lloyd, waardoor eenmaal ingevoerd, de verzekering ook direct actief is! 

Voor Delta Lloyd betekent dit dat de wens om rechtstreeks online verzekeringen af te kunnen sluiten werkelijkheid wordt en dat de administratieve lasten voor tussenpersonen worden teruggedrongen. Door de procesgestuurde software van PageProcessor BPManager is het erg eenvoudig om wijzigingen in het administratieve proces door te voeren in de applicatie. 

Onder de naam Polix wordt het product op dit moment door Delta LLoyd en Pagelink gezamenlijk in de markt gezet. Daarbij heeft Delta Lloyd een eigen omgeving ter beschikking waarmee men eenvoudig nieuwe klanten (collectieven) kan uitrollen. Hiermee wordt Polix volgens het Software as a Service (SaaS) model in de markt gezet. 

De applicatie Polix wordt door Perrit gehost in het professioneel uitgeruste DataCenter in Hengelo. Voor deze oplossing is gekozen voor een Managed Server dienst op een RAID 0+1 uitgevoerde server, dit aangezien een hoge uptime een must is.

Voor informatie over Delta Lloyd kunt u kijken op de site van Delta Lloyd. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met de afdeling Sales.

Spaklerweg 4
1096 BA  Amsterdam
020 594 91 11

Geïnteresseerd? Stuur ons nu een berichtje en we starten meteen!

Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.