DevOps Support

Stroomlijn jouw software delivery en implementatie met een betrouwbare DevOps-engineeringpartner die ook buiten kantoortijden voor jouw klaar staat. We kunnen je helpen jouw ontwikkelingsproces beter te implementeren met onze efficiënte productie-infrastructuur en samenwerking.

Snel kunnen innoveren en inspelen op nieuwe ontwikkelingen is tegenwoordig cruciaal. Daarvoor is het cruciaal dat ontwikkelaars en IT-managers nadenken over een DevOps-strategie die hen daartoe in staat stelt.

Perrit biedt operationele ondersteuning bij het optimaliseren en borgen van het huidige proces. We werken samen met het ontwikkelteam om te begrijpen waar ze staan, wat er moet worden verbeterd en hoe hun processen kunnen worden verbeterd. We kijken onder andere naar de architectuur van de huidige oplossing, de betrokkenheid van de business en de gebruikte toolchain. Daarmee maken we een stappenplan en beslissen we over de specifieke parameters die we willen volgen, zodat we inzicht in de voortgang kunnen bieden.

 

 

Ook ervaren wat wij voor jouw development proces kunnen betekenen? Bezoek ook eens de website van onze zuster organisatie Xablu!
Xablu: Training en Coaching voor Software Teams!

  • Azure DevOps

  • Bitbucket

  • GitLab

  • Github

Weten hoe we uw team kunnen ondersteunen?

Vul dan het formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen.